Media

Radu Siffredi, pregătit să devină tătic. Oana Matache, impresionată de gestul iubitului ei

Gest neașteptat făcut de Radu Siffredi la Power Couple România. Nu mulți se așteptau ca iubitul Oanei Matache să fie atât de grijuliu cu un bebeluș.

În această seară, la Power Couple România, concurenții se confruntă cu cea mai silențioasă provocare din competiție – „Nani, nani, puiul mamei”. Este vorba despre scenariul unei seri petrecute acasă, unde bărbații au de urmat instrucțiunile soțiilor, fără să facă vreun zgomot, pentru a nu trezi din somn bebelușul.

Fiecare mișcare a domnilor este monitorizată de un aparat profesional de măsurarea sunetului. Sunt permise doar cinci greșeli care să deranjeze somnul copilului. Cine depășește limita, pierde proba și este un pas mai aproape de a pleca acasă.

În timpul probei, Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, a făcut un gest complet neașpteptat, care i-ar putea face pe mulți să își schimbe părerea despre el.

Bărbatul și-a testat calitățile de tată în etapa a cincea de la Power Couple. Acesta nu a reușit să ducă la capăt toare activitățile casnice în liniște, pierzând proba, dar și-a pus în evidență calitățile de viitor tătic.

Atunci când s-a dus la frigider pentru a pune în el cumpărăturile, a făcut gălăgie și a făcut bebelușul să plângă. Atunci când s-a dus să-l legene pentru a-l adormi, iubitul Oanei Matache a făcut un gest care a luat-o prin surpindere și pe ea.

După ce legâna bebelușul de trei ori, Radu îl săruta pe frunte. Detaliul a fost observat și de partenera lui, care a reacționat imediat.

„Nu ți-a zis nimeni să-l pupi pe cap”, a zis Oana Matache.

„Eu sunt o persoană căreia îi plac copiii”, a evidențiat Radu Siffredi.

„Da, pe timpul meu!”, a glumit iubita lui.

Radu Siffredi a încercat să își desfășoare activitățile casnice în liniște, chiar dacă Oana a scos la iveală faptul că acesta nu este o persoană silențioasă, dar, din păcate, nu a reușit să ducă proba la capăt.

062
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.