Știri

Reacția lui Patrick Mouratoglou, după ce TAS a dat verdictul și a salvat-o pe Simona Halep! Mesajul francezului despre decizie

A apărut reacția lui Patrick Mouratoglou, după ce TAS a dat verdictul și a salvat-o pe Simona Halep de la suspendarea de patru ani!

În urma verdictului judecătorilor de la Lausanne, românca poate reveni pe terenul de tenis, după ce a rămas cu doar nouă luni de pedeapsă.

După ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a făcut public verdictul în cazul Simonei Halep, Mouratoglou a oferit o replică scurtă pe Twitter, ca răspuns la o postare făcută de Ahmad Nassar, directorul Asociației pentru Protecția Jucătorilor Profesioniști de Tenis.

„The unfairness is incredible. Yes, it has to change” a fost postarea făcută de Patrick Mouratoglou pe Twitter, în traducere „Nivelul de nedreptate este incredibil. Da, trebuie să se schimbe”.

În primul rând, ne bucurăm că Simona și-a spălat numele. Dar e departe de o victorie. Nimeni n-a câștigat în mod real aici. Nu primește înapoi perioada de un an și jumătate pierdută. Nu primește nici punctele sau premiile financiare.

Iar, cireașa de pe tort, TAS a decis că suspendarea Simonei s-a sfârșit anul trecut. Are cineva o mașină a timpului? Asta trebuie să se schimbe. Și vom lucra la a schimba acest lucru”, a fost postarea la care a răspuns Mouratoglou.

Decizia TAS în cazul Simona Halep. Sportiva se întoarce pe teren. Este fabulos, au anulat aproape toată decizia inițială

Românca a reușit să dovedească faptul că nu s-a dopat intenționat cu roxadustat, ci a fost vorba de o contaminare, astfel că perioada a fost redusă la 9 luni.

Având în vedere că suspendarea a intrat în vigoare în octombrie 2022, pedeapsa a fost deja ispășită, astfel că „Simo” poate reveni acum pe teren.

La câteva ore după ce decizia a fost postată pe site-ul oficial TAS, Halep le-a transmis un mesaj amplu susținătorilor săi, prin intermediul contului de Instagram.

Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al sportivei noastre, a intrat pe pagina de Instagram a Simonei Halep și a lăsat un comentariu de 3 cuvinte.

„Adevărul a învins.”, a scris Patrick Mouratoglou, la postarea Simonei Halep.

Comentariul a stârnit o „avalanșă” de reacții la rubrica de comentarii, iar antrenorul francez a fost aspru criticat.

„Mai și comentezi”, „Trebuie să plătești pentru ce i-ai făcut” sau „Mai bine taci din gură!”, sunt doar câteva dintre comentariile îndreptate spre Patrick Mouratoglou.

Decizia Simonei Halep! Când se poate întoarce, de fapt, pe teren. Ce scrie în decizia judecătorilor TAS

0170
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.