Știri

Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor”, Oana Ioniță, dramă după divorț: „Faptul că mă respinge propriul meu copil, e grav. Pentru orice mamă e o traumă” . Ce spune despre fostul soț

Oana Ioniță a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Florin Budnaru, care în cele din urmă a ajuns la sfârșit. În urma poveștii lor de iubire au rezultat doi copii: Izabela și Maxim. După ce au decis să divorțeze, cei doi părinți și-au împărțit copiii, stabilind ca fiica lor să rămână să locuiască cu mama, iar băiatul să locuiască cu tata. În urma acestei decizii, Oana Ioniță s-a confruntat cu o perioadă extrem de grea din viața sa, din cauza faptului că fiul său, Maxim, a început să o respingă.

„ Pentru copii, despărțirea părinților reprezintă o dramă enormă. E ca o înmormântare. Acel părinte nu mai e lângă tine, deși încercă să îi fac pe amândoi să înțeleagă că nu este o despărțire, că suntem amândoi lângă ei în continuu.

Ei tot au același program. Pentru ei important este să se păstreze o constanță, chiar dacă constanța primordială, mama și cu tata, nu mai există.

Decât să fii cu doi părinți care se ceartă sau nu se înțeleg și nu se ajută și să simți acea tensiune permanentă, în loc să simți fericire în casă .”, a declarat Oana Ioniță, în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, potrivit wowbiz.ro.Cel mai greu moment pentru Oana Ioniță de după divorțul de tatăl copiilor săi a fost cel în care fiul său, Maxim, a refuzat să își mai vadă mama. Coregrafa susține că de vină ar fi fost fostul soț, care i-ar fi spus copilului lucruri negative despre mama sa. Acum, Oana Ioniță a câștigat procesul intentat fostului soț în urmă cu șase luni, iar prin introducerea unei ordonanțe președințiale, speră ca lucrurile să revină la normal.

Mai exact, conform legii, coregrafa își poate vedea fiul săptămânal, de două sau patru ori.
„Problemele nu erau din cauza lui Florin. Nu m-a deranjat atitudinea, supărarea, divorțul, cât atitudinea lui Max. Faptul că mă respinge propriul meu copil, e grav. Pentru orice mamă e o traumă. Am vorbit cu psihologi și nu știu ce soluție să găsesc să fiu în permanent pozitivă, să zâmbesc în continuare în momentul în care propriul meu copil îmi spune că nu vrea să mă vadă, cu toate că nu i-am greșit cu nimic.

Nu l-am bătut, am încercat să fiu lângă el și apoi am văzut că de fapt realitatea mea e alta. Copilul meu nu mă mai vede așa pentru că i se transmite ceva și mi se spune din partea cealaltă că nu e adevărat, copilul așa simte pentru că nu i se spune, așa consideră copilul.”, a declarat Oana Ioniță, conform kfetele.ro.

0127
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.