Știri

Cele mai puternice femei ale zodiacului. Nimeni si nimic nu le doboara

A fi puternic inseamna ceva diferit pentru toata lumea si toate zodiile sunt puternice in felul lor.

Cu toate acestea, exista cateva semne ale caror atitudine, energie si abilitate de conducere le fac sa iasa din multime si sa straluceasca.

Conform astrologiei, fiecare semn zodiacal confera trasaturi personalitatilor oamenilor nascuti sub acel semn. Toate semnele zodiacale au puncte forte si puncte slabe; toate au caracteristici si energie ce au potentialul de a influenta oamenii. Unele comportamente si caracteristici sunt mai pronuntate decat altele.

Astazi ne indreptam atentia asupra unui top foarte interesant: cel al celor mai puternice femei ale zodiacului. Este important sa retinem ca puterea nu se limiteaza numai la o putere fizica, ci ne referim si la o putere emotionala, mentala si spirituala (toate acestea sunt atribute ale puterii).

A fi puternic inseamna ceva diferit pentru toata lumea si toate zodiile sunt puternice in felul lor. Cu toate acestea, exista cateva semne ale caror atitudine, energie si abilitate de conducere le fac sa iasa din multime si sa straluceasca.

Iata care sunt cele mai puternice femei ale zodiacului:
Femeia Leu

Fermecatoare si plina de incredere in ea, femeia nascuta in zodia Leu este un lider incredibil. Condusa de Soare, ea nu doar ca iubeste sa fie in centrul atentiei, insa este si o fire incredibil de dominanta ce stie si reuseste sa preia controlul in orice situatie si sa se afirme.

Chiar daca poate parea intimidanta sau egocentrica fata de alte persoane, femeia Leu are o prezenta puternica, incredibila. Uneori crezi ca este capabila sa mute muntii.

Femeia Leu se simte confortabil intr-o pozitie de putere si stie sa atraga in jurul ei oamenii potriviti. Stie ce isi doreste de la viata si lupta cu fiecare moment al vietii sale pentru a isi implini visurile.

Mantra femeii Leu: „Eu vreau, eu pot, eu acționez. Lupt cu toată ființa mea pentru ceea ce îmi doresc și nu renunț până când nu ajung acolo unde visez.”

Femeia Scorpion

Misterioasă, seducătoare și cu o atitudine ce te face să te îndrăgostești de ea, femeia născută în zodia Scorpion nu este puternică doar din punct de vedere emoțional, ci are și capacitatea de a folosi această putere incredibilă a ei pentru a înțelege spiritualitatea și destinul.

Atunci când trăiește la cea mai înalta frecvență, femeia Scorpion este concentrată pe ceea ce vrea și hotărâtă să rezolve problemele ce dezvăluie adevărate mistere ale vieții. În astrologie, planetele ce influențează această zodie sunt Marte și Pluto, ceea ce înseamnă că natura lor profundă și pasională sporesc și mai mult capacitatea femeii Scorpion de a atrage tot ce își dorește în viața ei.

Femeii Scorpion nu îi este teamă de schimbări; din contră, ea și le asumă din toată inima în timp ce găsește modalități ușoare de a se adapta și de a își continua viața.

Mantra femeii Scorpion: „Creez viața pe care mi-o doresc. Lupt pentru ceea ce vreau și trăiesc pentru a fi fericită.”

Femeia Berbec

Berbecul este un semn de foc, curajos, plin de dorință, energie și impulsuri puternice. Femeia născută în zodia Berbec nu este puternică doar din punct de vedere fizic, și are și o energie incredibilă interioară cu care reușește să înveselească o încăpere și să lumineze un drum întunecat.

Condusă de dorința de a trăi cum vrea, are multe visuri pe care vrea să și le împlinească și nu este mulțumită decât atunci când va ajunge acolo unde își dorește.

0114
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.