Știri

Cum a slăbit Nicoleta Luciu 30 de kg în 45 de zile cu două alimente ieftine

De-a lungul timpului, Nicoleta Luciu (43 de ani) a devenit un exemplu pentru majoritatea femeilor care încearcă să piardă kilogramele (în plus) acumulate pe perioada unei sarcini.

Vedeta a inspirat milioane de femei, însă nu oricum, ci prin propriul exemplu. Care sunt cele două alimente pe care le-a consumat regulat și fără de care nu ar fi reușit să slăbească peste 30 de kilograme – într-un timp record.

Fosta Miss România în anul 1999 a impresionat tot timpul cu formele sale voluptoase, dar și cu ambiția de care a dat dovadă în lupta cu kilogramele în plus.

Pe parcursul celor două sarcini, Nicoleta Luciu a acumulat peste 30 de kilograme în plus, însă nu a durat mai mult de 2 luni până a revenit la silueta perfectă. Care sunt cele două alimente fără de care vedeta nu ar fi reușit să revină la o siluetă perfectă.

Care este dieta cu ajutorul căreia Nicoleta Luciu a slăbit peste 30 de kilograme

În anul 2008 a devenit pentru prima dată mamă. Pe lângă bucuria nașterii primului ei băiat, Zsolt Jr, Nicoleta Luciu s-a mai ales și cu 30 de kilograme în plus, surplus de care a reușit să scape în doar 45 de zile.

În anul 2011 a născut din nou, însă, de data aceasta, tripleți. În doar 2 luni de la a doua sarcină, vedeta a slăbit 35 de kilograme.

Dieta Nicoletei Luciu este recomandată femeilor perfect sănătoase, care nu suferă de anumite carențe sau orice fel de probleme medicale. Regimul alimentar este alcătuit din două etape, alimentele fiind introduse treptat în dietă – carne la grătar, salate, iaurt.

De altfel, trebuie să existe 5 mese pe zi, alimentele principale fiind supa de pui și compotul de mere. Opțional – ca gustare- poți introduce batoane fitness. Cartofii, pastele și orezul sunt complet eliminate din alimentație.

Ce conțin cele 5 mese pe zi din dieta Nicoletei Luciu:

supă de pui (300 g legume și 100 g de carne de pui )
2 batoane fitness (ca gustare)
7 mere consumate sub formă de compot – fără zahăr sau îndulcitori

0137
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.