Știri

Explozie puternică la o casă! Sunt multe victime

O explozie puternică, urmată de incendiu, a avut loc într-o casă din Sectorul 5 al Bucureștiului în noaptea de 8 martie.

Update 23:17. În acest moment incendiul este localizat, se lucrează la lichidarea acestuia

Update 23:12. Au fost evacuate alte două victime. Patru persoane – trei bărbați de 59, 34 și 39 de ani, precum și o tânără de 18 ani – au fost transportate la Spitalul de Arși și la Spitalul Bagdasar.

Update 23:04. Forțe alertate: 10 autospeciale de stingere, două autoscări, șase SMURD, cinci SABIF, Detașamentul Special de Salvatori.

Sunt afectate de incendiu mansarda și etajul 2, cu propagare parțială și la etajul 1

O explozie urmată de incendiu a avut lo,c sâmbătă seara, la un imobil cu două etaje și mansardă, situat pe strada Ogradei din sectorul 5.

Incendiul se manifestă la nivelul mansardei și etajului al doilea.

A fost realizat un dispozitiv circular pentru stingerea incendiului și protejarea caselor din vecinătate.

Echipajele SMURD acordă prim ajutor pentru patru victime, conștiente.

Intervin 8 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de intervenție si salvare de la înălțime, 1 autospecială de decarcerare, Detașamentul Special de Salvatori, SMURD, a transmis ISU B-IF.

Incendiu la un atelier de tâmplărie din Bucureşti. Flăcările au mistuit totul: „Dacă bătea vântul încolo, îmi lua foc casa”

Un atelier de tâmplărie din Sectorul 4 al Capitalei a fost distrus de flăcări aseară. Oamenii care locuiesc în zonă spun că nu este prima dată când cheamă pompierii pentru un incendiu izbucnit aici şi se tem că în orice moment focul se poate extinde şi la casele lor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Incendiul devastator a izbucnit seara trecută, în jurul orei 21, la un atelier de prelucrare a lemnului, din sectorul 4. Flăcările violente au cuprins tâmplăria cu o suprafaţă de aproximativ 900 de mp. Din fericire, nu se afla nimeni în aceasta la momentul izbucnirii incendiului.

Oamenii spun că se tem pentru vieţile lor din cauza incendiilor frecvente. În urmă cu mai puţin de un an, flăcările au cuprins o altă anexă a clădirii.

Martor: Reţeaua de electricitate trifazic mi s-a topit din cauza altui incendiu care a fost foarte mare. Dacă bătea vântul încolo, îmi lua foc casa

Martor: Nu e corect, nu e normal! Suntem disperaţi şi eu şi vecinii. Ne pune viaţa în pericol

Martor: Am un copil de 8 ani. Trebuie să merg cu el la psiholog, pentru că îi e frică să vadă şi flacăra la aragaz

A fost nevoie de o adevărată desfăşurare de forţe pentru a stinge focul şi de a opri extinderea flăcărilor la casele din apropiere.

Ştefan Olteanu, ISU Bif: Ne-am deplasat la locul intervenţiei cu 13 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi două autospeciale de prim ajutor

Pompierii încearcă acum să afle de la ce a izbucnit incendiul.

0126
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.