Media

Fiul regretatului artist Liviu Vasilică a ieșit din operație. Ce spun medicii „A fost grav”

Florin, fiul regretatului interpret de muzică populară Liviu Vasilică, a fost operat pe creier, iar la scurt timp a oferit primele declarații, mărturisind că intervenția a decurs bine.

Diagnosticat cu hematom cerebral, Florin Vasilică, care este și el interpret de muzică populară, a fost supus unei intervenții chirurgicale. Deși emoțiile au fost mari și s-a temut pentru viața lui, operația a decurs bine, acesta oferind deja primele declarații.

„Operația de ieri a decurs foarte bine… Vă mulțumesc din inimă pentru toată susținerea morală și pentru miile de mesaje care mi-au dat foarte multă putere! Vă mulțumesc pentru faptul că existați! Dumnezeu să vă binecuvânteze!” a spus Florin Vasilică pe rețelele de socializare, potrivit Viva.

Florin Vasilică a avut numeroase probleme de sănătate

În vârstă de 40 de ani, Florin Vasilică s-a confruntat de-a lungul timpului cu numeroase probleme de sănătate, acesta fiind operat chiar și de hernie de disc.

„Am avut dureri groaznice. Nu mă mai puteam mișca, aveam amețeli și de-abia mă mai țineam pe picioare. Am fost la medic și mi s-a spus că am două hernii de disc cervicale. Am fost la un spital privat în București unde am făcut tratament: infiltrații cu ozon, săptămânal, timp de o lună. Apoi, în Alexandria, am făcut ședințe de fizioterapie. Mă simt mai bine, dar trebuie să am grijă”, declara Florin Vasilică, care ulterior a ajuns și pe masa de operație.

Urmăritorii artistului i-au răspuns imediat:

„Dumnezeu nu lasă oamenii buni la greu, să fii binecuvântat cu sănătate!”, „Multă sănătate și recuperare cât mai rapidă!”, „Cea mai buna veste a acestei dimineți primită de la dumneavoastră. Mă rog pentru recuperarea sănătății cât mai grabnică .Felicitări echipei de medici care au participat la această intervenție”, „Bunul Dumnezeu să vă apere de tot ce-i rău pentru că noi vă așteptăm pe scenă”, sunt doar câteva dintre mesajele de susținere primite din partea admiratorilor.

În vârstă de 40 de ani, Florin Vasilică a mai suferit în trecut o intervenție. El a fost operat și de hernie de disc.
Sursă: https://www.protv.ro/articol/98129-in-ce-stare-se-afla-florin-vasilica-dupa-ce-a-fost-operat-pe-creier-mesajul-aparut-pe-pagina-de-socializare-a-cantaretului

0109
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.