Media

Fosta soție a lui Nosfe a spus adevărul până la urmă. „Trăim în formula de trei”. Era și timpul

S-a scurs un an și jumătate de la trecerea în neființă a trapperului NOSFE, dar pentru Mădălina Crețan pare că nefericitul eveniment s-ar fi petrecut extrem de recent.

Apropo de grupul muzical din care NOSFE a făcut parte, Mădălina Crețan susține că ȘATRA BENZ nu se va destrăma niciodată, aceasta făcând tot posibilul să mențină formația unită.

Mădălina Crețan divulgă formula de trei în care trăiește după moartea soțului. Mama îi este un ajutor de nădejde în creșterea fetiței!

Reporter: Faci des piața?

Mădălina Crețan: Nu prea, merge mama.

Reporter: Este un ajutor de nădejde…

Mădălina Crețan: Foarte de nădejde. Acum este acasă cu fetița.

Reporter: Locuiți în această formulă de trei, acum?

Mădălina Crețan: Da, aceeași formulă, un pic diferită, dar tot de trei.

Partenera lui NOSFE ține la proiectul de suflet al trapperului: „N-o să moară niciodată!”

Reporter: Când ne-am întâlnit ultima dată, eram tot la Băneasa, pentru evenimentul de lansare a filmului în care a jucat Nosfe. Care a fost feedback-ul ulterior?

Mădălina Crețan: Toți oamenii cu care am vorbit au apreciat extraordinar de mult filmul, nu aș ști să îți spun numere, pentru că nu am lucrat fix pe partea aceea. A fost foarte apreciat și de critici, știu că are recenzii foarte bune filmul. Dar nu știu să spun acum exact dacă a atins speranțele regizorului.

La ce lucrezi acum?

Mădălina Crețan: La nevoia de oameni, e principalul proiect în momentul de față, cumva e noul meu copil, ca să-l numesc așa. Încă mai e proiectul ȘATRA în derulare. ȘATRA n-o să moară niciodată, nu există, n-are cum, scrie cancan.ro.

0128
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.