Știri Sănătate

Reputatul medic Vindis Laszlo din Bihor a murit la 42 de ani. Familia este devastată de veste și de modul în care s-a stins

Un medic român a murit într-un accident rutier cumplit, în Bihor. Bărbatul s-a stins din viață pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un TIR. Medicul de 42 de ani se întorcea de la muncă, iar vestea că acesta nu mai ajunge acasă la familia lui a fost devastatoare.

O tragedie de proporții s-a produs, în urmă cu o noapte, în Bihor. Un medic a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia a murit.

Acesta era foarte cunoscut pentru cariera lui și a lăsat în urmă foarte multă durere în regret. Medicii care au sosit la locul accidentului l-au găsit fără suflare, printre fiarele mașinii.

Un medic de 42 de ani a murit într-un accident rutier grav

Accidentul rutier a avut loc în urmă cu o noapte, în apropiere de localitatea Făgernic. Medicul de 42 de ani a plecat de la locul de muncă și trebuia să ajungă acasă.

Însă, aflat cu mașina pe DN 19E, acesta a intrat într-o depășire periculoasă și s-a izbit violent de un TIR, care circula reglamentar pe contrasens. Medicul avea permisul suspendat și nu avea voie să conducă pe drumurile publice.

Un echipaj de medici a ajuns la fața locului, iar trupul neînsuflețit al medicului a fost găsit sub fiarele mașinii.

Din cauza rănilor foarte grave, acesta nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, iar medicii au constatat decesul. Medicul locuia în Bihor și era foarte bine cotat din punct de vedere profesional.

”La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 42 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe D.N. 19E, înspre Chiribiș, în afara localității Fegernicu Nou, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-ar fi angajat în depășirea autovehiculelor care circulau în fața sa, ar fi pătruns pe sensul opus și ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus, din sensul opus, de un bărbat de 46 de ani, din județul Sălaj”, a transmis poliția.

Familia lui este devastată de durere

Familia medicului este devastată de durere și nu își găsește cuvintele să exprime cât de mult suferă în urma acestei tragedii. După moartea medicului, spitalul unde a lucrat la transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

”Cu inimile zdrobite de durere şi ochii plini de lacrimi ne luăm rămas bun de la Omul, colegul şi prietenul nostru DR. VINDIS LÁSZLÓ, medic primar ortoped”, a transmis spitalul.

0258
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.