Media

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital. Starea este gravă

După ce fiul ei s-a plimbat cu gondola pin Las Vegas, Bebe s-a întors acasă, unde Anamaria Prodan nu se simțea prea bine. Acesta este și motivul pentru care impresara și-a dorit ca Bebe să meargă cu doi prieteni apropiați ei la Venețian.

După ce a vrut să se relaxeze la o ședință de masaj, care nu a fost deloc pe măsura așteptărilor, Anamaria Prodan a decis să meargă acasă. În tot acest timp, fiul ei a plecat către Venețian, locul unde s-a plimbat cu gondolele.

Anamaria Prodan, probleme de sănătate în vacanța din America

Anamaria Prodan a povestit că nu se simțea bine încă de când a ieșit de la salonul de masaj, iar câteva ore mai târziu, a făcut febră și acuza dureri de cap și stomac. Impresara a mai spus că se simțea rău dinainte cu o seară, dar a ignorat simptomele unei posibile răceli.

„Nu mă simt bine, mă doare stomacul și capul, nu m-a mișcat de aici. Știi cum sunt? Praf. Nu știu ce e, habar n-am (…) N-am dormit deloc aseară. Bine că v-ați distrat măcar voi (…) Mi-e cumplit de frică să mă mișc, așa de tare mă doare stomacul, tot”, a declarat Anamaria Prodan.

Cine îi dă putere impresarei să meargă mai departe

În urmă cu câteva ediții, Anamaria Prodan mărturisea că, deși a trecut prin multe momente dificile, nu și-a pierdut niciodată credința. Impresara spunea că are o relație specială cu divinitatea și că și-a crescut copiii tot cu frica lui Dumnezeu.

„Câtă forță am eu, că nimic pe pământul ăsta nu se poate construi și nu se poate mișca fără Dumnezeu. Seara, când stau și vorbesc sute de ore cu Bebe, îi spun inclusiv faptul că el a reușit în fotbal, că el a debutat în liga a patra, că el are noroc, că el dă goluri, trăiește, respiră, se mișcă, primește lucruri frumoase în viața lui, toate astea sunt de la Dumnezeu. Noi suntem Dumnezeu și dacă nu trăim prin El și cu El, este un haos care te împinge către Iad, și de acolo nu poate ieși nimeni, niciodată”, spunea vedeta, într-o altă ediție Prodanca. Punct și de la capăt.

0147
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.