Magazin

Singurele zodii care au două fețe. Nu știi dacă mint sau spun adevărul

4 zodii sunt capabile de orice ca să își atingă scopurile și se spune că au cel puțin două fețe. Află care sunt nativii care îi dezamăgesc cel mai des pe cei din jur și de ce se întâmplă asta într-un horoscop cu totul special, scrie fanatik.ro.

Vorbim despre zodii care nu sunt obișnuite să piardă. Pentru a avea succes sunt capabile de orice, inclusiv să mintă ori să trădeze persoane dragi.

De altfel, se numără printre zodiile care reușesc de cele mai multe ori să ajungă cel mai departe în viață, chiar dacă la un moment dat trebuie să plătească din punct de vedere karmic.

Cele 4 zodii cu două fețe

Locul 4: Zodia Gemeni. Gemenii sunt duali prin definiție, însă duplicitatea lor nu înseamnă răutate. Acești nativi de aer au mai multe fețe și le alternează în funcție de interlocutor sau situație, deci nu vorbim despre intenții rele, ci despre adaptabilitatea lor.

Știu să vorbească atât cu academicieni cât și cu persoane fără studii. Persoanele născute sub acest semn de aer pot lăsa impresia de falsitate pentru cei care nu cunosc toate laturile lor și îi văd diferit în anumite situații, însă nu e vorba despre asta.

Locul 3: Zodia Rac. Racii știu să joace foarte bine rolul victimei atunci când vor să câștige o bătălie, mai ales în discuțiile în contradictoriu.

Nativii de apă își folosesc bine atuurile chiar dacă pot părea sensibili și neajutorați. Situațiile în care se descurcă bine sunt cele legate de familie și relația de iubire. Pe plan profesional, nu le funcționează mereu victimizarea.

Scorpionii merg până în pânzele albe pentru ceea ce vor

Locul 2: Zodia Pești. Se spune că Peștii sunt unși cu toate alfiiile și reușesc să se impună de fiecare dată. Sunt genul de persoane care strâng informații despre toți și le folosesc în momentele cele mai oportune.

Locul 1: Zodia Scorpion. Scorpionii pot fi considerați cei mai machiavelici din zodiac. Acești nativi sunt gata de atac în orice moment și, la fel ca Racii, știu să utilizeze foarte bine arma victimizării.

Scorpionilor nu prea le pasă ce crede lumea atunci când au o țintă în cap, atunci când vor să atingă un anumit țel. O fac fără remușcări, cu orice preț, așadar.

0218
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.