Media

Claudia Pătrășcanu a fost nevoită să renunțe la tot, chiar și la casă și bani. Ce s-a întamplat în viața vedetei de a rămas fară nimic

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre averea ei, dezvăluind că, la 43 de ani, nu are nimic pe numele ei. Situația pare una de neînțeles, având în vedere că artista are o casă luxoasă, mașină și câștigă foarte bine din muzică. Cu toate astea, Claudia Pătrășcanu a decis să treacă pe numele mamei ei absolut totul, iar motivul este unul educativ pentru copiii ei.

Claudia Pătrășcanu a povestit că familia ei a muncit mult să facă avere, iar părinții nu i-au lăsat nimic pe numele ei, dar nu pentru că ar fi fost tensiuni în familie, ci pentru că în acest familia și-a dorit ca artista să devină responsabilă. Așa că, nici în prezent Claudia Pătrășcanu nu are nimic ce îi aparține.

Claudia Pătrășcanu are toată averea trecută pe numele mamei ei

La 43 de ani, Claudia Pătrășcanu spune că nu are nimic pe numele ei. Atât casa, cât și mașina, dar și restul bunurile sunt pe numele mamei ei, cea care se ocupă îndeaproape de averea artistei.

„Eu la 43 de ani, nu am nimic pe numele meu. Eu nu am nimic. Totul este pe numele mamei mele, pentru că totul îi aparține ei și tatălui meu, bineînțeles, care nu mai este printre noi. Ei au muncit foarte mult și nu au vrut să îmi lase nimic pe numele meu.

Și copiii, nepoții…mama le-a explicat, le-am arătat și actele și tot să știe că ceea ce muncit, cât cânt și ce aduc umplem frigiderul, plătim activitățile, atât cât ne permitem. Le-am spus, casa nu este a mea, mașina nu este a mea, pur și simplu totul este al bunicilor’, a declarat Claudia Pătrășcanu la Star Matinal.

Artista a mărturisit că își dorește ca fiii ei să fie responsabili de mici și nu vrea să îi crească cu falsa impresie că provin dintr-o familie bogată, ci vrea ca băieții să muncească atunci când vor deveni adulți.

„Așa și vreau să îi cresc. Vreau să fie pe picioarele lor. Orice ar face în viața asta, și dacă nu este fotbalist și este instalator, are un job bine stăpânit, în mâinile lui, să fie util’, a mai spus artista.

Ce pensie alimentară vrea Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău, pentru copiii lor

Luna trecută, Gabi Bădălău a fost chemat în instanță, din nou, de Claudia Pătrășcanu. Scandalul dintre cei doi foști parteneri pare în continuare departe să se încheie. De curând, omul de afaceri a fost chemat iar la Tribunal de cântăreață, după ce aceasta a depus o cerere pentru modificarea pensiei alimentare.

Aflându-se în postura mamei singure, Claudia Pătrășcanu îi cere acum lui Gabi Bădălău un mai mare sprijin financiar pentru creșterea celor doi băieți. Mai exact, solista ar fi stabilit o sumă de 4000 de euro pentru ambii copii.

Anul trecut, după ce Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ieșit din sala de judecată și și-au aruncat vorbe acide în fața camerelor, afaceristul i-a făcut o ofertă cântăreței printr-o intervenție telefonică la Xtra Night Show.

„Să vină mâine la București, să își aleagă o casă între o anumită sumă și o anumită sumă, decentă, un trai foarte bun pentru copii, la orice școală privată din București vrea, cu orice bonă de orice naționalitate vrea, îi achit tot. Mi se pare normal pentru copiii mei să trăiască lângă ambii părinți.

Plătesc și bona, și utilitățile, și îi dau și bani de cheltuială. Mâine fac lucrul ăsta, cu voi, în direct. Doar să am și eu copiii aproape, vreau și eu să mă bucur de ei. (…) Nu vreau să îi iau copiii. Vreau doar să îmi cresc copiii în siguranță, să aibă un viitor bun și să fie liniștiți’, spunea Gabi Bădălău.

0117
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.