Media

Alina Radi și fiul ei Dario de 10 ani sunt în mare pericol un bărbat misterios a bagat-o în sperieți. S-a dus imediat la polție și mai mare i-a fost surpriza când a aflat cine este

Alina Radi face declarații exclusive, după ce a ajuns la poliție. Cine nu îi dă pace cântăreței. Artista mărturisește că nu este pentru prima dată când se confruntă cu această situație. Fiul acesteia martor la toate scenele.

Artista din Banat se confruntă cu o situație dificilă, după ce un individ necunoscut nu îi dă pace. Alina Radi a început demersurile după ce fiul acesteia, Dario, în vârstă de 10 ani, a fost martor la toate scenele. Cum este hărțuită cântăreața.

Alina Radi a ajuns la poliție! Cine nu îi dă pace artistei

Alina Radi este sunată insistent, cu apel video pe rețelele de socializare. Însă nu este pentru prima dată când artista trece printr-o astfel de situație, ci de curând, și pe numărul personal de telefon cântăreața a fost bombardată cu apeluri cu număr ascuns.

„Nu este prima dată când mi se întampla. Trebuie să fi foarte frustrat și nefericit ca să disperi un om cu telefoane încontinu, fără oprire. În urmă cu puțin timp, un domn mă suna insistent pe numărul de telefon, de sute de ori pe zi și noaptea inclusiv. Sincer nu știu dacă este altul sau e tot același”, a declarat Alina Radi pentru Spynews.ro.

Artista mărturisește că este extrem de deranjată atât ea, cât și copilul ei. Alina Radi a apelat la ajutorul poliției pentru a își liniști fiul care a întrebat-o de ce este sunată atât de insistent cu număr privat și dacă sunt urmăriți.

„La un moment dat am ajuns la poliție, dar nu s-a descoperit încă cine este individul. Aștept să văd dacă mai insistă. Nu stiu dacă mă sperie, dar pot spune că mă deranjeaza extrem de tare, atât pe mine, cât și pe copilul meu, care m-a întrebat de cateva ori de ce mă tot sună cu număr ascuns și dacă suntem urmariți.”, a mai adăugat artista.

083
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.