Media

Circ complet în lumea vedetelor. Gabriela Cristea și-au aruncat cuvinte grele și erau la un pas să se păruiască

Cristina Șișcanu a avut o relație de-a dreptul minunată cu finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda, însă totul a funcționat până într-un punct. Nașii Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au încetat să mai țină legătura cu Gabi și Tavi, dar nimeni nu știe de la început totul.

Relația dintre Gabriela Cristea şi Cristina Șișcanu a trecut la un alt nivel în momentul în care au devenit rude spirituale. Ele s-au înțeles de minune și își făceau vizite extrem de des şi se „trolau” online.

Cele două familii erau văzute destul de des împreună și relația lor de prietenie a fost atât de strânsă, încât Gabriela Cristea și Tavi Clonda i-au ales nași pe Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. La un anumit moment s-a produs însă rupura între ei, nu se mai urmăresc nici chiar pe rețelele de socializare și de-a lungul timpului au tot existat întrebări, fără un răspuns clar, pe marginea acestui subiect. Fiind din nou întrebată ce s-a întâmplat, Cristina Șișcanu a dat o nouă explicație.

Cristina Șișcanu vorbește despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Soția lui Mădălin Ionescu susține că ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației.

La un moment dat s-a produs rupura între ei. Din motive necunoscute până acum, de ceva timp, ei au decis să păstreze distanța, iar fanii au făcut tot felul de speculații. Mai mult, se pare că internauții au ajuns chiar să o acuze pe Cristina Șișcanu că ar fi copiat-o pe Gabriela Cristea, ideile de conținut din social media ar fi, de fapt, preluate.

Într-unul dintre filmulețele postate de Cristina Șișcanu intitulat „Credeți că m-am oprit doar la o tigaie? S-au mai ‘lipit’ de mine niște lucruri utile în bucătărie”, Mădălin Ionescu a comentat: „Vezi că iar ți le copiază și după aia vor spune că te-ai luat după nu știu cine, vezi că mâine-poimâine își ia și ea, o tanti, vorbim despre o tanti”. „Nu mă interesează eu știu cine sunt și ce fac”, a fost replica Cristina Șișcanu, iar fanii au au intuit că ar face referire la Gabriela Cristea, astfel că cineva chiar a întrebat: „M-a distrat și faza cu își cumpără și tanti. Dar chiar mă întreb ce s-a putut întâmpla de ați ajuns în asemenea situație cu cei doi…”

„Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației”, a răspuns Cristina Șișcanu, fără a da o explicație clară cu privire la ce s-a întâmplat, de fapt, între ei. Altcineva a acuzat-o pe Cristina Șișcanu că ea ar fi copiat-o, de fapt, pe Gabriela Cristea, iar replica a venit imediat din partea soției lui Mădălin Ionescu.

„Nu mâine-poimâine își ia și ea. Invers. Ea (Gabriela Cristea) și-a luat oale alaltăieri (ce-i drept pentru mama soacră), iar azi vedem același gen de postare acum, aici. Deci treaba este destul de clară cu imitatul”, a comentat cineva.

„Nu e clară deloc. Acum două săptâmâni mi-am luat eu oala transparentă. Ați ratat videoul? Și air fryer, și aparat pentru fondue, și răzătoare… mai multe pentru bucătărie… să păstrăm adevărul”, a explicat Cristina Șișcanu.

Cristina a mărturisit recent că a suferit enorm în urma trădării unor pesoane apropiate, care i-au înșelat încrederea și pe care ea îi considera ca făcând parte din familia lor. Și atunci fanii au fost de părere că se referă la Gabi Cristea și Tavi Clonda, deşi nu a a fost nimic explicit.

„Am trăit ceva care m-a emoționat foarte tare în sens negativ, o trădare. O trădare foarte puternică la care nu m-aș fi așteptat. Din partea unor oameni apropiați, la care am ținut foarte mult, pe care i-am iubit. Făceau parte, practic, din familia noastră extinsă, lucru care pe mine m-a afectat enorm. Câteva luni de zile am suferit foarte tare, apoi a trebuit să mă iau în mâini și să merg mai departe’, a dezvăluit Cristina Șișcanu pentru Antena Stars.

Vedeta a mărturisit că, la 39 de ani, încă mai are de învățat lecții de la viață, iar aceasta a fost una extrem de dureroasă. „Mă apropii de 40 de ani și mi se pare că totuși am învățat diferite lucruri de la viață, am primit diverse lecții, dar eu continui să cred în oameni și să iubesc oamenii, chiar și cu această experiență pe care am trăit-o anul acesta. A fost o situație care, efectiv, m-a dărâmat. Nu aș mai vrea să vorbesc, nu mai vreau să mă afund în amintirile despre situația asta neplăcută pentru că, da, încă există acolo o emoție care nu poate fi stinsă’, a mai spus ea.

0133
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.