Magazin

Fecioara Maria, zodiile cu har la sfârşitul săptămânii. Mesaj de la Divinitate: „Ai încredere în ceea ce simţi, ascultă mesajul îngerilor”

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de sambata 9 martie 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, sambata 9 martie 2024. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.

Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Carti

Daca ai obiceiul sa intrebi care este scopul tau in viata, probabil ca ti-ai dat seama ca ai o afinitate deosebita pentru cartile sacre si spirituale. Te simti implinit cand vorbesti despre dragostea pentru astfel de carti. Visezi sa stai tot timpul cu nasul in carti bune, cu puternic mesaj spiritual. Cumva, primesti si raspunsul la intrebarea ta: scopul tau in viata este sa citesti carti, sa te documentezi, sa acumulezi cat mai multe cunostinte in acest domeniu al spiritualului. Nu degeaba iti apar „din senin” in cale carti cu un puternic mesaj pentru tine sau care te ghideaza spre un anumit drum. Fii deschis, iar daca ai dorinta de a scrie o carte, cere ghidare ingerilor tai. Te vor ajuta sa faci ce ti-ai propus.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
Taie atasamentele

Poate ca ai acumulat multa negativitate in relatiile tale anterioare. Din fericire, toata aceasta energie toxica poate fi curatata cu ajutorul Fecioarei Maria si a ingerilor. Cere-le ajutorul. De fiecare data cand simti teama in relatia de cuplu se creeaza atasamente reciproce intre tine si partenerul de cuplu. Cu totii avem astfel de „cordoane energetice” care ne leaga de parinti, frati, rude, fosti iubiti, persoane care ne-au ajutat in viata, clienti, parteneri de afaceri. Nu trebuie sa-ti fie rusine de aceste atasamente, ci doar trebuie sa le tai, astfel incat sa nu te secatuiasca de energie. Cere-i Fecioara Maria si ingerilor sa te elibereze de cordoanele care te leaga prin frica de alte persoane sau care iti „fura” energia.

Citește în continuare aici.

0113
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.