Magazin

Cele 3 zodii feminine care vor rămâne însărcinate în 2024. Aceste native sunt binecuvântate de astre!

Trei zodii feminine vor rămâne însărcinate în 2024. Aceste native sunt binecuvântate de astre.

Horoscopul pentru 2024 dezvăluie că anumite native trec prin schimbări semnificative.

Astrologa Susan Taylor dezvăluie care sunt cele semne zodiacale norocoase, care se pot pregăti să înceapă să cumpere body-uri de bebeluși adorabile, pătuțuri și ținute drăgălașe.

Cele 3 zodii feminine care vor rămâne însărcinate în 2024

Conform astrologilor, sarcina este influențată și de locul în care se află Luna și restul planetelor din diagramă, precum și semnul ascendent și casele astrologice.

Nativele Gemeni, Pești și Scorpion sunt pe punctul de a deveni mămici, în 2024, conform my.astrofame.com.

GEMENI: Saturn pare să-ți pună nervii la încercare, nu-i așa? Dar nu-ți face griji! Pluto, Neptun și Jupiter lucrează în culise pentru a te ajuta să-ți îndeplinești visul de a fi părinte! În 2024, așteaptă-te să fii surprinsă de vești neașteptate și pline de bucurie. Ține minte că chiar dacă procesul pare lent, asta nu înseamnă că nu se întâmplă nimic sau că Universul nu te ascultă.

Nativele SCORPION vor fi mame grozave. Ai fost răbdătoare, iar această răbdare se va plăti în 2024! Stelele sunt aliniate pentru tine în acest an, iar ele au pregătit ceva foarte special pentru tine. Da, ai ghicit, este momentul să te pregătești pentru un nou membru în familie. Așadar, lasă-te purtată de fluxul cosmic și pregătește-te să primești mai multă iubire în viața ta.

PEȘTII visează la o familie. 2024 are multe lucruri bune pregătite pentru tine! Oportunități noi de a fi părinte te așteaptă la fiecare colț. Pregătește, deci, leagănul și hăinuțele de bebeluș.

076
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.