Magazin

Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care primeşte şansa vieţii în perioada următoare. Noroc cu carul!

Cristina Demetrescu anunță o perioadă destul de interesantă pentru unele zodii. Au loc evenimente neașteptate, iar mai multe uși se vor deschide.

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre ce se va întâmpla cu marea majoritate a zodiilor în perioada următoare. Se deschid uși important, iar unii nativi pot să descopere lucruri noi.

Conform previziunilor făcute de Cristina Demetrescu, vor exista episoade în are planetele se pun un pic în cruce. Asta nu este ansamblul o problemă, pentru că lucrurile merg înainte.

Cristina Demetrescu anunță zodiile care nu au noroc în această perioadă. Se pare că unii nativi se pot confrunta cu probleme de sănătate, în timp ce alții pot avea chiar probleme cu banii în prima parte din luna martie.

Horoscop Cristina Demetrescu Berbec

Se anunță o perioadă destul de apăsătoare. Sunt una dintre zodiile care nu au noroc în această perioadă, spune Cristina Demetrescu. Pot apărea probleme de sănătate în cazul acestora și pot ajunge să facă investigații.

Horoscop Taur

În viața lor apar niște ghidaje care îi pot ajuta să scape de constrângeri. Totodată, pot ajunge să găsească soluții pentru anumite probleme și pot avea în față situații care mai devreme sau mai târziu vor conta.

Horoscop Cristina Demetrescu Gemeni

Pentru ei se anunță vești bune pe plan profesional. Pe de altă parte, sunt momente în care nu sunt liniștiți și se tem pentru starea de sănătate a părinților ori a altor persoane, adaugă astrologul Cristina Demetrescu.

Horoscop Rac

Și ei sunt una dintre zodiile care nu au noroc în prima parte din luna martie, spune Cristina Demetrescu. Astrologul le recomandă să nu plece la drum pentru că riscul de accident ori de îmbolnăvire este unul destul de mare.

Horoscop primăvară Leu

Următoarea dintre zodiile care nu au noroc, conform astrologului. Acești nativi nu trebuie să facă investiții, pentru că urmează o perioadă de schimbări. De asemenea, pot exista și îngrijorări legate de bani.

Horoscop Cristina Demetrescu Fecioară

În cazul acestor nativi, astrologul le recomandă să aibă curaj și să facă schimbările necesare. Luna Neagră i-ar putea aduce în diferite situații, însă vor exista soluții, chiar dacă la prima vedere nu se văd.

Horoscop Cristina Demetrescu Balanță

O perioadă ceva mai dificilă pentru acești nativi. Ei vor fi practic obligați să se împartă între muncă și problemele de sănătate ale anumitor persoane, poate chiar ale unui copil.

Horoscop Demetrescu Scorpion

Acești nativi se pot confrunta cu probleme pe plan emoțional sau sentimental. Vizați sunt în special cei care au copii, sau care își doresc unul. Pe acest plan ar putea exista niște neplăceri.

Capricorn

Și ei sunt una dintre zodiile care nu au noroc. Se vor mobiliza foarte greu să facă ceva în prima parte din luna martie. Iar acest lucru este valabil în special în cazul celor tineri, care parcă nu pot învăța.

Vărsător

Acești nativi îl au pe Pluto, dar și pe Marte. Cristina Demetrescu spune că această poziție este una de admirat dintr-o perspectivă, dar totodată poate să genereze și îngrijorări într-o oarecare măsură.

Horoscop Cristina Demetrescu Pești

În cazul lor se anunță câteva amânări. Cei care aveau nevoie de o intervenție chirurgicală ar putea găsi alte soluții, mult mai bune. E important să știe unde să caute și de asemenea, contează persoanele de la care cer sfaturi.

0242
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.