Media

Luna Nouă în Pești aduce schimbări majore și multe provocări. Mariana Cojocaru: „Va fi o perioadă agitată”

Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit, la Antena 3 CNN, despre schimbările majore pe care le aduce Luna Nouă în Pești, fiind vorba despre o perioadă cu impact pentru mai multe zodii.

Luna Nouă în Pești, de pe 10 martie, aduce schimbări importante pentru toți nativii zodiacului.

Potrivit astrologului Mariana Cojocaru, Luna Nouă în Pești „agită apele”, urmând să ne confruntăm cu o perioadă agitată.

„Această Lună Nouă de pe 10 martie agită apele, pentru că suntem în zodia Peștilor, zodie de apă.

Se vor flutura armele schimbării. Se creează un arc peste timp, care ține de evoluția și de natura umană.

Vom avea valuri și chiar furtuni de grad 9 pe marea de destin, deci va fi o perioadă agitată”, a explicat astrologul, la Antena 3 CNN.

Totuși, planurile Universului pentru această perioadă sunt favorabile, chiar dacă ne apar în cale mici provocări.

„Începând cu data de 24 martie, apoi cu 8 aprilie, imediat după echinocțiu, lucrurile se precipită. Cei care ascultă doar cântecul sirenei, se spune că vor trăi o altfel de schimbare, de chemare.

La Lună Nouă, planurile Universului aduc „muguri” de sănătate, o energie pozitivă, nouă, constructivă și creativă.

Vom fi „atleți de destin”, socio-economic vorbind, și ne vom lansa într-o cursă reală cu viața.

Cel mai important este să judecăm drept. Corectitudinea aparține justiției Divine”, a mai adăugat Mariana Cojocaru, la Antena 3 CNN.

Zodia care va fi răscolită total. Se întâmplă ceva pe destinul ei pe 10 februarie. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Mariana Cojocaru spune că o zodie va fi răscolită total în perioada următoare. Se întâmplă ceva în viața ei. Alți nativi în schimb au parte de provocări mari.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. Se pare că unele zodii trec prin transformări, fie că își doresc sau nu acest lucru.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Vărsătorii e bine să fie pregătiți pentru orice. Va avea loc un eveniment răscolitor pentru nativii acestei zodii care le vizează destul. Este cea legat de familie. S-ar putea întâmpla pe 10 februarie.

„Ceva răscolitor se va contura pe destinul vostru, în perioada care urmează. Ține, în primul rând, de afect, de familie, de emoție și de trăiri”, spune Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru, vești interesante pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Pești vin de asemenea câteva schimbări. Cei născuți sub acest semn zodiacal trec prin încercări, dar și numeroase provocări.

Niște evenimente vor avea loc, la care vor să găsească răspunsuri. Iar asta le va da o stare de nesiguranță. Atenție mare și la sănătate, dar și la oamenii apropiați în perioada aceasta, avertizează astrologul.

„Opoziția planetelor Jupiter și Neptun cu Lilith din Fecioară, unde e și Saturn în Pești, anunță tot felul de încercări, de teste, de provocări, de examinări, de investigații și investiții, în sensul în care nu aveți cum.

Sunt evenimente care au rămas agățate din 2023 și trebuie să le investigați pentru a le rezolva. Vă dă o stare de nesiguranță și poate să vizeze apoi sănătatea, sau să meargă pe familie. Melancolie, sunteți foarte gânditori, trebuie să gândiți de două ori înainte de a face orice mișcare”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru.

0178
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.