Știri

Plan roşu de intervenţie: Accident cu patru maşini, un mort şi mulți răniţi

Un accident grav s-a produs duminică la Sinești, în județul Ialomița. Circulația mașinilor pe DN2 este blocată.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2, în localitatea Sinești, județul Ialomița, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme.

Din primele informații, una dintre victime a murit, iar alte cinci persoane sunt rănite.

Este vorba despre patru adulţi şi un copil care sunt conștiente, în evaluare medicală la locul intervenției.

Având în vedere că sunt mai multe victime, a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

La fața locului au fost trimise numeroase echipaje de pompieri, descarcerare, transport victime multiple și medicale din Ialomița și Ilfov.

De asemenea, a fost solicitat elicopterul SMURD.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au fost alocate următoarele resurse:

– ISU Ialomița: 2 autospeciale de stingere, 1 descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 2 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță;

– ISU BIF: 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 4 ambulanțe SMURD, 1 unitate de terapie intensivă mobilă și 4 ambulanțe ale SABIF.

De asemenea, în sprijinul echipajelor medicale a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Misiunea este în dinamică”, se arată în comunicatul Poliţiei, remis, duminică presei.

057
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.