Știri

Cristina Șișcanu, durere cutremurătoare. Ce s-a întâmplat după ce și-a pierdut tatăl

Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Prezentatoarea a făcut și primele declarații cu privire la trecerea în lumea celor drepți a părintelui său, mărturisind cât de dificil îi este să facă față pierderii.

Cristina Șișcanu trece printr-o perioadă extrem de grea după ce tatăl ei s-a stins din viață. Vedeta a făcut primele mărturisiri pe rețelele de socializare, menționând cât îi este de greu după ce părintele ei a murit.

Cristina Șișcanu își amintește, cu mult drag, de tatăl său. Bărbatul a murit în urmă cu 3 zile, pe 8 martie, iar vedeta și-a anunțat prietenii din mediul online cu privire la cele întâmplate. Spune că părintele său a fost un om bun și iubit de toată lumea, astfel că trecerea în lumea celor drepți a creat multă durere pentru cei apropiați.

Vedeta spune cât îi este de greu în urma pierderii și nu poate să stea singură. În astfel de momente, durerea este copleșitoare, preferând să-și ocupe timpul cu diverse activități care să-i aducă bucurie. Nu știe când își va reveni, menționând că dorul este mare.

”Tata a fost un om extraordinar de bun. Fără subiectivism, așa a fost. Era un om iubit de toată lumea, un om cu umor și pierderea lui e greu de dus. Dacă eu nu îmi ocup mintea cu lucruri de făcut, nu pot să fac față durerii. Când rămân singură cu mine, dacă sunt singură în mașină, cum e acum…durerea e mare. E foarte greu în momentele în care stau singură și nu fac nimic. Încep să mă adâncesc în durerea care mi-a provocat-o pierderea tatălui meu. (…) Fizic nu mai e și e foarte greu, încerc să mă țin tare. Dorul este cumplit și e foarte greu să mă adaptez noii situații”, a spus Cristina Șișcanu pe contul ei de Facebook.

Cristina Șișcanu îi seamănă părintelui ei, atât la fizic, cât și la trăsături. Sensibilitatea a preluat-o de la tatăl ei și își amintește de fiecare moment petrecut împreună.

Vedeta a trecut și printr-un eveniment neplăcut, în urmă cu un an. Tatăl ei nu mai putea să respire și nu putea fi transportat la spital, deoarece exista posibilitatea de a nu supraviețui drumului. Medicii au făcut tot ce au putut, însă, un an mai târziu, s-a stins din viață din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta.

”Eu semăn cu el fizic. De la el am moștenit sensibilitatea. Era un om foarte sensibil. A avut mai multe regrete fizice. A fost foarte greu acum un an când m-a sunat mama să-mi spună că tata nu mai respiră și nu putea fi transportat la spital. S-a întâmplat atunci un miracol, când o doamnă doctoriță a zis că-și asumă riscul să-l ducă la spital. Calitatea vieții lui s-a deteriorat foarte tare. A fost mai bine decât ne-au spus doctorii că va fi. Avea probleme cu inima și multe altele de sănătate. Cea mai gravă era cea cu inima și pentru problema lui nu putea fi tratat”, a mai spus Cristina Șișcanu.

053
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.