Știri

Rona Hartner știa că se va îmbolnăvi: „Avea momente când era furioasă pe ea” Rinda Hartner face dezvăluiri dureroase după moartea actriței

Invitată în cadrul unui podcast, Rinda Hartner dezvăluie detalii emoționante despre viața și moartea regretatei Rona Hartner.

Rona Hartner a trecut în neființă în luna noiembrie a anului trecut, la vârsta de doar 50 de ani.

Rinda Hartner a împărtășit cu empatie și delicatețe detalii despre cum Rona și-a exprimat dorințele înainte de a părăsi această lume.

Potrivit declarațiilor Rindei, sora Ronei Hartner, actrița știa că urmează să părăsească această lume, iar regretul său cel mai mare era că fiica sa, Rinda, va crește fără mama ei.

„Ea știa de mult că o să fie bolnavă și că o să aibă ceva. Avea jurnalul ei și scria tot ce-i venea prin cap. Ea știa că o să ducă. A avut această premoniție. Vara trecută, când am fost la ea, avea momente când era furioasă pe ea. Zicea că nu poate să plece acum, că fata e mică și cine se va ocupa de ea. Închidea ochii și se ruga ca Dumnezeu să aibă grijă de ea,” a mărturisit Rinda Hartner, în cadrul podcastului, potrivit Gândul.ro.

După lupte grele cu boala, îndrăgita actriță a părăsit această lume, lăsând în urmă o familie îndurerată, dar mai ales o fiică adolescentă care va crește acum fără mama sa.

Rita Hartner a povestit că actrița a avut câteva dorințe înainte de a muri, ca de exemplu să fie îmbrăcată în rochie de mireasă.

„Ştiu că a plecat cu zâmbetul pe buze, chiar dacă prematur, nu voia încă să plece, normal, voia să se ocupe de fata ei, ar fi vrut să o vadă, să ajungă la majorat, să joace la nunta ei. Dar aşa a fost să fie şi Rona era împăcată cu asta. Mi-a zis din vară, când am fost la ea, când tocmai primise diagnosticul, mi-a zis: ‘Mă îmbraci în alb, mă îmbraci în mireasă, pentru că eu o să mă mărit cu Dumnezeu”, a mai spus Rinda Hartner.

0141
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.