Știri

”Dumnezeu să-i ierte” Oana Lis suferă enorm după ce a pierdut una dintre cele mai dragi ființe. Mesajul plin de durere pe care l-a transmis

Oana Lis a postat un mesaj emoționant pe rețelele sale de socializare. Soția fostului edil al Capitalei suferă și acum din cauza pierderii nașei sale.

Oana Lis este iubită și îndrăgită de o mulțime de români. Încă de la primele sale apariții, a reușit să cucereacă pe toată lumea datorită carismei și sincerității sale. Ei bine, dacă în trecut obișnuia să apară foarte des pe micile ecrane, în cadrul show-urilor TV, acum lucrurile s-au mai schimbat. A preferat să stea departe de luminile reflectoarelor și să aibă grijă de Viorel Lis, care se confruntă cu grave probleme de sănătate.

Totuși, ține în permanență legătura cu fanii săi, prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde nu se ferește să vorbească și despre problemele din viața sa.

Recent a mărturisit că este copleșită de dor, chiar și după mulți ani de la pierderea unei ființe dragi.

Oana Lis își strigă suferința în mediul online

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Lis este foarte activă în mediul online, acolo unde de-a lungul anilor a adunat o comunitate extrem de unită. Urmăritorii săi îi sunt alături la fiecare pas și îi mai pun un zâmbet pe chip, atunci când problemele o copleșesc.

Totodată, vorbește fără perdea despre momentele triste din viața sa, așa cum s-a întâmplat și recent.

Soția lui Viorel Lis a distribuit pe contul său de Facebook o rugăciune, destinată celor care au trecut în neființă. Tot atunci, a mărturisit că îi este foarte dor de nașa sa, cea care a crescut-o.

Tocmai de aceea, își îndreaptă mereu gândul către ea și îi simte lipsa întotdeauna.

„Gândul mi se duce la nașa mea care m-a crescut, Mimi”, a scris soția fostului edil al Capitalei în dreptul rugăciunii.

0136
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.