Știri

Theo Rose câștigă sume colosale în fiecare lună, doar din concerte! Artista și-a mărit tariful de când a devenit mămică. Cât a ajuns să ceară pentru un singur eveniment

Theo Rose și-a mărit tariful de când a devenit mămică, iar acum s-a aflat cât a ajuns să ceară artista pentru un singur eveniment.

Theo Rose nu se ascunde niciodată de fanii ei, cărora le împărtășește experiențele de zi cu zi cu ei, ea fiind mereu activă pe toate rețelele de socializare, cu toate că are o viață destul de agitată și plină de concerte. Recent s-a aflat și care sunt sumele pe care iubita lui Anghel Damian le cere acum pentru reprezentațiile ei artistice.

Theo Rose se numără printre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, iar de câțiva ani se bucură de un succes colosal pe plan profesional și toate piesele pe care le scoate ajung să fie în trending.

Cu greu se poate desprinde, însă, de concertele care îi aduc sume considerabile de bani, având în vedere prețul pe care îl cere pentru doar 45 de minute de show. Potrivit spynews.ro, în anul 2023, Theo Rose cerea nici mai mult nici mai puțin de 5.000 de euro pentru un singur moment artistic, dar prețul poate ajunge și la 10.000 de euro, în funcție de tipul evenimentului și de durată.

În urmă cu puțin timp, Theo Rose dezvăluia pe Instagram că ea se numără printre persoanele care au avut noroc în viață și este extrem de recunoscătoare pentru deciziile pe care le-a luat de-a lungul anilor. Recunoaște, însă, că a avut parte și de sprijin din partea celor din jurul ei, iar acest lucru a contat extrem de mult.

„Eu sunt o privilegiată a sorții. Clar, prost să fii să nu te urci într-un tren care oprește la poarta ta, deși tu n-ai cale ferată la poartă.

Nu râdeți! Sunt și care nu se urcă. Unii nu se urcă pentru că le ia prea mult să se dumirească dacă e psihoză sau nu, alții pentru că au rău de tren, alții pentru că spun că trenul e pentru săraci. Ei nu-nțeleg că atâta timp cât e trafic și Lamborghini-ul tot la coadă stă, trenul are cale liberă. Acum, mai e și de trenul în care nimerești”, spunea Theo Rose, în urmă cu ceva timp, pe Instagram.

0141
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.