Știri

Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage

Toată lumea o cunoaște pe Vlăduța Lupău, dar puțini știu ce etnie are. Iată din ce familie se trage frumoasa artistă.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite artiste din România. Ea a fost mereu deschisă cu fanii ei și nu a ascuns nimic de aceștia, din dragoste și respect.

Puțini sunt, însă, cei care știu din ce familie se trage. Ei bine, Vlăduța Lupău s-a născut în Șimleu Silvaniei. Aceasta este o zonă în care se găsesc și minorități de maghiari. Artista este, însă, româncă, declarându-și mereu dragostea și aprecierea pentru toți fanii ei, români, unguri și așa mai departe.

Vlăduța Lupău s-a născut într-o familie de veterinari și a urmat și ea, alături de fratele ei, această facultate. A renunțat să profeseze în domeniu, iubind muzica și alegând o carieră artistică.

Mama artistei este medic veterinar și tatăl ei inginer zootehnist. Cei doi și-ar fi dorit ca fiica lor să le calce pe urme, însă ea a decis să ducă numele mai departe urcând pe cele mai importante scene din țară.

”Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist.

Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. A fost greu în ultimii ani de facultate. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar’‘, spunea Vlăduța Lupău, în urmă cu ceva timp.

Artista, care are la bază studii de medicină veterinară, a bifat în anul 2022 un profit de 720.785 de lei cu firma GLUGLU Music SRL, înregistrată chiar în anul pandemiei, în luna decembrie 2020. Prin această firmă, Vlăduța Lupău gestionează activitățile de interpretare artistică.

Ea mai are o afacere din care a scos bani consistenți, YOUVL SRL, firmă care se ocupă tot de spectacolele sale și i-a adus, în ultima perioadă, un profit net de 101.648 lei. VLRAPSOMUSIC SRL este a treia firmă pe care o manageriază Vlăduța Lupău, care are o cifră de afaceri de 300.000 de lei.

Tot în an de pandemie, Vlăduța Lupău și-a deschis și firma VLMUSIC SRL, care i-a adus un profit de puțin peste 30.000 de lei în ultimul an raportat la ANAF. Astfel, din muzică, vedeta a obținut aproape 900.000 de lei într-un singur an (în jur de 170.000 de euro), scrie Fanatik.


Românii care stau la casă trebuie să plătească. Îi costă zeci de mii de lei, plus taxă anuală

0121

Comments are closed.