Știri

Octavia Geamănu spune că e mereu țiplă: „Marian nu m-a văzut nicidată în trening, pijamale de bumbac sau cu părul nespălat, cu oja sărită sau cu bigudiuri pe cap. Port doar pijamale de mătase tot timpul anului!” Apoi a dezvăluit ce face noaptea, în lipsa soțului

Octavia Geamănu

dezvăluie secretul căsniciei cu Marian Ionescu, la 8 ani de la căsătorie. Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu, celebrează opt ani de când s-au căsătorit, iar cu această ocazie jurnalista a povestit cum a reușit să mențină relația rebelul artist. Marian Ionescu și Octavia Geamănu sunt părinții unui băiețel și împreună formează o familie fericită. Octavia caută să fie mereu cât mai seducătoare în fața soțului și nu se abate niciodată de la anumite reguli.

Octavia Geamănu dezvăluie secretul căsniciei cu Marian Ionescu, la 8 ani de la căsătorie. Octavia Geamănu este femeia care a reușit să-l cumințească pe Marian Ionescu, astfel că în urmă cu opt ani, cei doi au devenit soț și soție. Jurnalista și artistul formează un cuplu fericit, cei doi susținându-se reciproc la bine și la rău. Aceștia sunt părinții unui băiețel în vârstă de șase ani, pe nume Andrei. Octavia Geamănu are grijă să arate impecabil de fiecare dată, dovadă că și-a recăpătat silueta de model, la scurt timp după naștere. Jurnalista are reguli foarte stricte în ceea ce privește imaginea ei, mai ales când apare în fața lui Marian Ionescu.

Octavia Geamănu este căsătorită de opt ani cu artistul Marian Ionescu. Relația dintre Octavia Geamănu și Marian Ionescu a reușit să reziste în timp, iar recent au celebrat opt ani de căsnicie. Jurnalista susține că unul dintre secretele din spatele mariajului lor constă în faptul că a avut dintotdeauna grijă să fie cât mai îngrijită.

„Marian nu m-a văzut nicidată în trening, pijamale de bumbac sau cu părul nespălat, cu oja sărită sau cu bigudiuri pe cap. Port doar pijamale de mătase tot timpul anului. De când mă știu, îmi place să am grijă de mine și mă simt bine în pielea mea. Dacă eu sunt fericită, și bărbatul meu este fericit!”, a declarat Octavia Geamănu pentru FANATIK.

Octavia Geamănu are un întreg ritual de înfrumusețare pe îl urmează de câteva ori pe săptămână. Vedeta folosește multe uleiuri esențiale pentru păr, cum ar fi cel de cocos sau ricin, însă nu permite ca soțul ei să o vadă vreodată într-o astfel de ipostază

„Aplic șamponul, aștept să-și facă efectul, aplic masca, aștept să-și facă efectul. Despre descurcatul părului nu mai zic. Îmi ia o jumătate de oră. Gel de duș nu folosesc, ci doar săpun de dafin. Sunt proceduri pe care le respect cu sfințenie. Sunt nopți în care dorm și cu uleiul de ricin sau de cocos în păr, dar asta se întâmplă doar atunci când Marian e plecat în turneu și… pleacă des! Nici nu concep să mă vadă vreodată altfel decât țiplă! Îmi place să fiu mereu țiplă, ca scoasă din cutie, cum se zice!”, a mai spus Octavia.

0113
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.