Media

Corina Chiria a ajuns la capătul puterilor. Nu se mai descurcă deloc

Corina Chiriac (74 de ani) a început să aibă grija zilei de mâine! Cântăreața de muzică ușoară are o pensie mică, iar aceasta în urma plăților, nu îi asigură un trai fără lipsuri.

După o viață plină de evenimente, Corina Chiriac declară că se simte bine în propria companie. Considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică ușoară din România, prezența ei pe micile ecrane a devenit extrem de rară, lăsându-i pe mulți să se întrebe cu ce își ocupă timpul acum și cum își câștigă banii în prezent.

Corina Chiriac o duce tot mai greu, din cauza banilor

Chiar și după o viață dedicată scenei, răsplata pentru Corina Chiriac nu a fost pe măsura angajamentului său. Se bazează pe o pensie care nu este suficient de generoasă pentru a-și asigura un trai lipsit de griji și pentru a nu fi îngrijorată de ziua de mâine.

Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber, a spus Corina Chiriac.

Corina Chiriac este una dintre personalitățile marcante ale muzicii românești. Artista radiază întotdeauna cu un zâmbet pe buze, plină de încredere atunci când pășește pe scenă sau apare în emisiuni TV. Deși mulți o percep ca fiind fericită și plină de voioșie, viața ei nu este întotdeauna ușoară.

Artista de muzică ușoară își ocupă timpul hrănind pisicile din cartier

Cu toate că viața artistei a fost presărată cu momente de poveste, în care a cunoscut iubiri împlinite dar și decepții, la vârsta de 74 de ani se găsește singură. Pisicile și cărțile au devenit compania ei constantă și cele mai bune prietene în timpul acestor ani.

Citesc ce vreau, am preocupări care-mi creea­ză plăcere şi confort, îmi umplu timpul numai cu lu­cruri care îmi ţin spiritul sus. Bunăoară, hrănesc pi­sicile şi porumbeii din cartier. Acest lucru face par­te din ritualul meu zilnic, cu tipic, cu ore fixe. Pare banal, dar nu e, pentru că îmi porţionează ziua în­tr-un mod benefic. Însă, cele mai impor­tante sunt preocupările intelec­tua­le: citesc cu nesaţ tot ceea ce mă pasionează, a transmis Corina Chiriac pentru revista Formula As.

0137
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.