Magazin

Maria Gheorghiu face previziuni sumbre! Năpasta care i-ar aștepta pe români: „Totul se petrecea în Vest, Nord-Vest”

Maria Ghiorghiu, cunoscuta clarvăzătoare, a venit cu noi previziuni sumbre. De această dată, într-o postare pe blogul său, Maria Ghiorghiu a tras un semnal de alarmă și a avertizat că unele fenomene meteorologie extreme vor ajunge în România. Potrivit spuselor acesteia, regiunile din partea de vest și nord-vest a țării sunt vizate, iar aici natura se va dezlănțui. Ce anunță clarvăzătoarea?

Maria Ghiorghiu a adus îngrijorarea în sufletele unora dintre români. Clarvăzătoarea a venit cu noi previziuni sumbre, iar de această dată a vorbit despre prognoza meteo. Acesta spune că a văzut că unele fenomene meteo extreme se vor dezlănțui în țara noastră, iar oamenii trebuie să fie în gardă. Conform celebrei prezicătoare vremea se schimbă radical și o să facă numeroase pagube.

Maria Gheorghiu face previziuni sumbre

Maria Gheorghiu a tras un semnal de alarmă și i-a îndemnat pe cei care o urmăresc să fie conștienți de schimbările meteorologice neobișnuite ce urmează să aibă loc. Aceasta a făcut câteva previziuni sumbre și a anunțat că partea de vest și nord-vest a țării urmează să fie acaparată de poli torențiale, fulgere și tunete, dar și de ninsori.

Cunoscuta clarvăzătoare precizează că deși este primăvară, acesta anotimp o să fie unul aparte, iar românii se vor confrunta cu fenomene meteo extreme. Maria Gheorghiu anunță că următoare perioadă o să fie marcată de ploi torențiale, specifice lunilor de vară, dar și de ninsori puternice, precum în mijlocul iernii.

„În această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, văd de parcă aș mai fi avut încă un ochi la ceafă, văd un cer de noapte brăzdat de fulgere mari și luminoase. Totul se petrecea în Vest, Nord-Vest. Iată dragilor că vom avea atât zăpadă în unele părți din România, cât și ploi torențiale cu fulgere și tunete ca în mijlocul verii”, se arată în postarea Mariei Ghiorghiu.

Un nou ciclon lovește România

Previziunilor făcute de Maria Gheorghiu pare că se aliniază și meteorologii. ANM a actualizat prognoza meteo și anunță că un nou ciclon o să lovească România. Acesta va aduce o vreme rece și ploi considerabile în mare parte din țară, dar și ninsori abundente în zonele de munte.

„Într-adevăr, pentru următoarele zile contăm pe o vreme în general închisă, cu ploi. Dacă astăzi, în mod special în Transilvania, în Maramureș, Moldova și Dobrogea vorbim de cantități însemnate, la nivel local 10-15, posibil 20l/m² la munte, în special în zona Carpaților Orientali, la altitudini mai mari de 1.500m lapoviță și ninsoare.

Contăm pe un ecart care nu va putea depăși 14-15°C cum de altfel consemnăm și la această oră, în special valori de 15°C în cea mai mare parte a Banatului și a Crișanei, doar local în partea de sud-vest și sud-est a țării, deci 14-15° în timp ce în Moldova valorile de temperaturi nu depășesc șapte 8°C și în continuare, în zona montană înaltă vorbim de temperaturi sub 0°C cel mai frig la această oră fiind la vârful Omul cu -4°C vorbim de ploi în următoarele zile.

Dar sfârșitul de săptămână va aduce temperaturi în creștere. Vorbim de 10-17°C comparativ cu ceea ce vom înregistra în aceste zile, așa cum menționăm cel mult 14-15°C și în Capitală. Dacă în aceste zile contăm pe ploi la nivel local și aici putem să consemnăm valori de cinci-10l/m² temperaturile nu vor depăși la nivelul maximelor 12-14°C cu minime dimineața cel mult de 3-4-5 grade Celsius.

De sâmbătă și în Capitală contăm deja pe 15°C și chiar și la nivelul minimelor, valorile de temperaturi vor fi în creștere și vor depăși cu siguranță cele cinci-6° pe care le vom consemna în acest interval”, a anunțat Elena Mateescu, director ANM, la Antena 3 CNN.

093
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.