Știri

Îți mai amintești de Krishna și Rukmini? Cum arată acum: sunt de nerecunoscut

Fotografiile recente cu Krishna și Rukmini arată o transformare radicală. Dacă i-ai întâlni pe stradă acum, ar fi dificil să îi recunoști. Iată cât de mult s-au schimbat aceștia în ultimii ani.

De mai bine un deceniu, cunoscutul cuplu de indieni-români, Krishna și Rukmini, au dispărut din ochii publicului. La un moment dat, zvonurile sugerau că cei doi își construiesc o avere considerabilă. Cu toate că trupa lor avea un succes și erau apreciați, relația lor de cuplu s-a răcit și au ajuns la o despărțire inevitabilă.

Cum arată acum Krishna și Rukmini

Krishna și Rukmini au fost în lumina reflectoarelor în anii 2000, devenind cunoscuți pentru muzica indiană pe care o promovau și cântau împreună. Formând o trupă remarcabilă, au fost adorați de fani, fiind și un cuplu în viața reală.

Cu trecerea timpului, cei doi au ales să se retragă din atenția publicului și să-și trăiască viețile mai discret. Pe parcursul anilor, au avut loc mai multe schimbări, dar cea mai notabilă este despărțirea lor și refacerea vieților alături de alte persoane.

În trecut, câștigau în jur de 1.500 de euro la fiecare eveniment la care participau. Cu toate că banii curgeau ușor, sentimentele lor nu aveau aceeași stabilitate și siguranță.

Pe măsură ce timpul a trecut, Cristina Ichim a început o nouă viață alături de un alt bărbat, iar lucrurile păreau să meargă bine în existența ei. Hainele reprezentative de altădată au devenit doar amintiri, fiind înlocuite cu vestimentația cotidiană.

În urmă cu 7 ani, Rukmini a devenit mamă a unui copil, concentrându-se complet pe viața de familie.

Krishna și-a continuat pasiunea pentru muzică. Cu mai mulți ani în urmă, a colaborat cu Codruța Filip. Deși au fost împreună în trecut, cei doi au considerat că ar putea să formeze o nouă trupă, având o relație bună chiar și după despărțire. Cu toate acestea, planul nu s-a mai concretizat.

0121
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.