Știri

Ce spune Ioana Tufaru, după ce a fost evacuată din garsoniera de la Gigi Becali: „Aveau niște reguli foarte stricte”. Unde s-a mutat și cât plătește chirie

Ioana Tufaru a fost nevoită să se mute din locuința pe care Gigi Becali i-o pusese la dispoziție. Fiica regretatei Anda Călugăreanu își plătește acum chiria cu banii din pensie.

Timp de aproape 9 ani, Ioana Tufaru a locuit într-o garsonieră pe care Gigi Becali i-a oferit-o. Anul trecut, fiica regretatei Anda Călugăreanu a fost anunțată că trebuie să se mute, pentru că latifundiarul din Pipera are alte planuri cu blocul în care aceasta stătea.

La începutul lunii decembrie a anului trecut, Ioana Tufaru s-a mutat cu soțul ei și fiul lor într-un apartament cu două camere din Militari. Stă cu chirie și plătește lunar 1.200 de lei, însă povestește că acum condițiile sunt mult mai bune. Fiica Andei Călugăreanu a mărturisit că în blocul pe care Gigi Becali îl deține regulile erau foarte stricte.

„Am plecat de acolo pentru că, bine, nu aș vrea să vorbesc foarte mult despre asta. Am plecat că nu se mai putea să mai stăm acolo, am înțeles că are alte planuri cu blocul acela, nu pot contesta asta. În orice caz, recunoștința noastră rămâne veșnică pentru acest minunat om, ne-a ținut acolo, pe 3 august am fi făcut 9 ani de când stăm acolo și omul cât să te țină, la un moment dat era de așteptat că aici se va ajunge, pentru că na… Ne-a anunțat înainte, ne-a dat un termen.

M-am mutat în Militari acum. Pentru un apartament cu două camere, 1.200 de lei mi se pare foarte bine. Pe 18 decembrie ne-a dat cheia. A fost un nou început. Aici e mult mai bine, mult mai liniște. Cei de la administrație, de la blocul lui Gigi Becali, aveau niște reguli foarte stricte pe care noi trebuia să le respectăm. Știi cum e… le respecți până la un punct. Mai bine că s-a întâmplat așa”, a declarat Ioana Tufaru, în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”.

Și a continuat: „Chiria mea este de 1.200 lei. Soțul meu are salariul de minimum pe economie. Pensia mea este de 1.281 de lei”. Este bucuroasă că acum a avut șansa să îi cumpere fiului ei un cățel, pentru că micuțul își dorea foarte mult un animal de companie. „Chiar dacă el nu a spus, dar am văzut în ochii lui că se bucură și îi place, mai ales că are parcul lângă bloc, deci se duce singur în parc.(…) Este descurcăreț, merge singur la magazin. Nici independența asta nu te scapă de pericole, pentru că sunt la tot pasul, mai ales ce am putut să văd în ultima lună în școli, m-a luat capul”, a mai spus Ioana Tufaru.

0118
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.