Știri

Veste dureroasă despre Celine Dion! În ce stare este acum marea cântăreață

Celine Dion a uimit întreaga lume printr-o apariție surpriză. Marea artistă s-a afișat într-un mod incredibil, în ciuda bolii incurabile de care suferă, Sindromul Persoanei Rigide.

În anul 2022, Celine Dion a primit diagnosticul unei tulburări neurologice rare. Ulterior, ea s-a retras în intimitatea casei sale din Las Vegas. Recent, artista a făcut o apariție surpriză la unul dintre meciurile echipei de hochei Edmonton Oilers, unde a fost surprinsă în vestiar împreună cu sportivii.

Chiar dacă se confruntă cu o afecțiune medicală dificilă care îi afectează mușchii și îi limitează mișcările, cântăreața a părut plină de energie și zâmbitoare în fața camerelor de filmat.

În luna decembrie a anului 2022, Celine Dion a primit diagnosticul de SPS (Sindromul Persoanei Rigide – Stiff-Person Syndrome în limba engleză) și a fost nevoită să anuleze toate spectacolele din cadrul turneului său mondial „Courage World Tour”. În vârstă de 55 de ani, artista s-a retras în reședința sa din Las Vegas și a rămas în mare parte departe de ochii publicului, făcând rare apariții în public.

În decembrie anul trecut, Claudette, sora celebrei artiste, a dezvăluit că aceasta își dorește să revină pe scenă, însă a remarcat că starea ei de sănătate s-a îmbunătățit prea puțin. În luna februarie, Celine Dion a avut o apariție la Premiile Grammy. Aici, ea i-a acordat lui Taylor Swift prestigiosul premiu pentru „Albumul Anului”.

Într-un eveniment recent, Celine Dion și-a uimit fanii prin apariția sa la un meci al echipei Edmonton Oilers. În ciuda diagnosticului cumplit, artista a fost surprinsă în vestiarul jucătorilor, emanând o atitudine plină de optimism în fața camerelor de filmat.

Pe parcursul interacțiunii cu sportivii, Celine Dion s-a amuzat imitând mișcările caracteristice ale unui jucător de hochei pe gheață. Acest lucru a provocat râsete și zâmbete în rândul celor prezenți.

În vârstă de 55 de ani, cântăreața a ales să îmbrace un costum elegant din cașmir, de culoare crem, completat de o vestă generoasă și de cercei rotunzi.

„Este emoționant pentru mine. Băieții ăia mari, cu echipamentul acela gigantic. Nu îmi pot imagina cum e să stai pe patine cu tot echipamentul acela”, spunea ea.

În februarie 2024, la Premiile Grammy din Los Angeles, Celine Dion și-a bucurat fanii cu o apariție surprinzătoare. A fost invitată pe scenă pentru a anunța câștigătorul la categoria „Albumul Anului”.

Însă momentul a generat controverse ulterioare. Fanii au interpretat gesturile lui Taylor Swift. Aceștia au considerat că Swift a ignorat-o pe Celine Dion.

La încheierea anului 2023, sora lui Dion a făcut publice câteva observații cu privire la sănătatea celebrei artiste. Claudette a dezvăluit că marele vis al surorii sale este să se întoarcă pe scenă. Totuși, ea a exprimat îndoieli cu privire la realizarea acestui scenariu în viitorul apropiat.

„Muncește din greu, dar nu are control asupra mușchilor ei. Ceea ce îmi frânge inima este că a fost întotdeauna disciplinată. Ea a muncit mereu din greu. Este adevărat că atât în visele noastre, cât și în ale ei, scopul este să revină pe scenă. În ce realitate? Nu știu.

Corzile vocale sunt mușchi, iar inima este, de asemenea, un mușchi. Pentru că este 1 caz dintr-un milion, oamenii de știință nu au făcut atât de multe cercetări pentru că nu a afectat atât de mulți oameni.

Unii oameni și-au pierdut speranța pentru că nu toate bolile sunt bine cunoscute. Dacă ai ști numărul de apeluri telefonice pe care le primește fundația noastră despre Celine! Oamenii ne spun că o iubesc și se roagă pentru ea. Primește atât de multe mesaje, cadouri și crucifixe binecuvântate”, a mărturisit sora lui Celine Dion.

089
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.