Știri

Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, băiatul de doi ani dispărut din Botoșani. A sărit în apărarea părinților: „Cei care își dau cu părerea…”

Radu Ayan a fost căutat mai bine de 24 de ore de 200 de oameni, care s-au mobilizat în speranța că băiatul va fi găsit în viață. Copilul se afla lângă o mănăstire, iar ieri era supravegheat de bunică, în grija căreia a rămas de când familia lui a plecat în străinătate.

Părinții lui Radu Ayan au plecat în străinătate, dar au revenit în țară de urgență, atunci când au aflat că băiatul este de negăsit. Mama lui mai are încă doi copii, iar Radu Ayan este cel mai mic dintre ei.

Unde a fost găsit, de fapt, Radu Ayan, copilul în vârstă de 2 ani din Botoșani. Micuțul era dat dispărut de ieri ⬇⬇

Aryan, copilul de doi ani dispărut în Botoşani, a fost găsit şi va fi transportat la spital

Copilul era supravegheat de bunică, având în vedere că părinții erau plecați la muncă în Marea Britanie. Oamenii i-au criticat pe cei doi și au fost acuzați inclusiv de neglijență, având în vedere că minorul a plecat de acasă fără să fie observat.

Un localnic din comuna Tudora, care îi cunoaște pe părinții copilului, a sărit în apărarea celor doi, spunând că familia este unită. De altfel, bărbatul a subliniat că mama și tatăl băiatului și-au revenit cu greu, după ce au aflat că fiul lor a fost dispărut și că au venit de urgență în țară, pentru a-l găsi, ceea ce s-a și întâmplat.

„Pentru toți cei care își dau cu părerea fără să cunoască anumite aspecte! Băiatul a dispărut ieri de la o casă vecină cantonului și pădurii, ultima dată fiind văzut la bariera cantonului, alergând spre pădure (așa arată camerele de filmat). Tatăl și mama copilului au ajuns azi noapte cu avionul din Anglia și au stat la canton de atunci, așteptând din clipă în clipă să își vadă pruncul! Sunt împreună, sunt soț și soție! Nu este așa cum se zvonește! Vă mulțumesc și nu îndurerați familia mai tare decât este cu vorbele voastre de nimic! Iar cei care continuați să aduceți acuzații lui x și y să vă dea Dumnezeu după inima voastră!”, a scris un localnic, într-un mesaj postat pe Facebook.

0132
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.