Știri

Unde a fost găsit, de fapt, Radu Ayan, copilul în vârstă de 2 ani din Botoșani. Micuțul era dat dispărut de ieri ⬇⬇

După ce ieri, pe data de 17 martie 2024, fusese dat dispărut, astăzi, Radu Ayan a fost găsit. Micuțul, căutat de peste 200 de oameni, a fost, într-un final, localizat de autorități.

Radu Ayan, băiețelul în vârstă de doi ani care ieri a dispărut din comuna Tudora, județul Botoșani, a fost găsit astăzi de autorități.

Micuțul a fost găsit într-o pădure, în apropierea Mănăstirii Vorona, scrie redacția.ro.

Amintim că băiețelul fusese dat dispărut în cursul zilei de ieri. În timp ce se afla cu familia în vizită la niște cunoștințe, Radu Aryan ar fi plecat neobservat, iar apropiații, deși au făcut eforturi să îl găsească, totul a fost în zadar.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care băiețelul a intrat în pădure, pe un drum forestier. În cursul zilei de azi, la acțiunea masivă de căutare a minorului au participat sute de persoane, dar și două elicoptere ce au survolat zona localității, precum și pădurea în care fusese văzut copilul ultima dată.

Ce mesaj a transmis tatăl băiețelului înainte ca acesta să fie găsit

Aflat la muncă în Marea Britanie, tatăl lui Radu Ayan s-a întors de urgență în România pentru a-și căuta băiețelul.

Cu câteva ore înainte ca micuțul să fie găsit, bărbatul a făcut un apel public și a rugat oamenii să ajute la găsirea minorului.

”Mulțumesc tuturor românilor, oamenilor din județ, toți ne ajută foarte mult, dar avem nevoie de mai mult. Ne este dor de copilul nostru. Vă rog, vă implor pe toți, veniți și ajutați-ne! Avem nevoie de voi”, a declarat tatăl lui Radu Ayan.

0206
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.