Media

Gabriela Cristea și-a deschis o afacere cu produse din propria cămară. Cât costă un borcan de zacuscă pregătit de vedetă

Gabriela Cristea, cunoscuta și îndrăgita prezentatoare TV, a vorbit despre produsele din cămară, pe care le are disponibile pentru iubitorii de preparate de casă.

Gabriela Cristea se filmează non-stop pregătind diverse conserve, dar nu întâmplător, pentru că are şi o afacere în domeniul culinar. „Tot borcanul îmi vine să-l mănânc.”, spune Gabriela Cristea, care are la vânzare zacuscă, dulceață de ardei iuți sau de portocale, preparate chiar de ea.

Pe lângă cariera în televiziune pe care Gabriela Cristea o are, aceasta este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde a păstrat mereu contactul cu urmăritorii săi. Vedeta are și o afacere cu haine, însă deoarece iubește preparatele făcute acasă, aceasta și-a deschis o afacere și cu produse artizanale, despre care a vorbit.

Dulceață de ardei iuți, de portocale, zacuscă de vinete sau de fasole, Gabriela Cristea a vorbit despre toate și a degustat bunătățile din borcane.

„Sunt produse pe care eu le fac și cu siguranță le-ați mai văzut la mine. Vreau să vă arăt câteva produse pe care le am acasă și pe care le fac. Am pregătit niște borcane cu dichis. Dar să trecem la degustat.

Am prăjit niște pâine pentru a putea să degustăm. Prima dată începem cu zacusca aceea clasică, cu vinete și ardei mulți. Să vă povestesc despre arome. Este sărată exact cât trebuie, are ulei exact cât trebuie, cât să nu rămână deasupra. Zacusca cu fasole stă la loc de cinste. Ce bine miroase! Zacusca cu fasole este rețeta pe care am preluat-o de la soacra mea. În Ardeal se face această zacuscă, iar fasolea în zacuscă face ca aceasta să fie mai păstoasă, mai delicată.

Poate vă gândiți ca fasolea e puțin mai agresivă, dar, din contră. Tot borcanul îmi vine să-l mănânc. Am și ceva pentru friptură. Am un copan de pui, dar merge și la carnea de porc, de berbecuț sau miel. Dulceața de ardei iuți. Este picantă, dar nu foarte, foarte picantă pentru a fi mâncată de orice gurmand, chiar și cel care suportă mai puțin iuțeala. Dulce, aromată, picantă. Pentru că aromele din cămară trebuiau să conțină și ceva dulce, am pregătit dulceața de portocale.

Puteți să o folosiți la prăjituri și este și mai delicată dacă o mâncați cu fois gras. Acesta este felul meu preferat. Sau un pic de pâine prăjită cu unt sau dulceață de portocale.”, a povestit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare, potrivit kfetele.ro

Pentru iubitorii de zacuscă și dulceață, trebuie să știe că un borcan de zacuscă de vinete sau fasole costă 33,50 lei, iar un borcan de dulceață de ardei iuți costă 26,50 lei. Cât despre dulceața de portocale și efortul depus pentru ea, aceasta are prețul de 28,50 lei, pentru un borcan.

Noua afacere cu care se laudă Gabriela Cristea: „Puteți deja să faceți comenzi”. Ce prețuri a setat celebra prezentatoare

Gabriela Cristea și-a deschis o afacere cu cozonaci. În vârstă de 49 de ani, celebra prezentatoare tv continuă să se ocupe de cariera sa de peste trei decenii, dar s-a decis să pornească și un nou business din care speră să își rotunjească veniturile.

Noua afacere cu care se laudă Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este foarte activă și în mediul online, acolo unde păstrează legătura strâns cu urmăritorii săi. Pe lângă afacerea cu haine pe care o are, vedeta și-a mai deschis una ce are ca obiect vânzarea de cozonaci artizanali.

Se știe despre vedeta de televiziune că este o gospodină iscusită, gătind adesea pentru familia și prietenii săi. Acum, însă, Gabriela Cristea le dă posibilitatea urmăritorilor să achiziționeze unul dintre cele mai apreciate preparate ale sale, și anume cozonacul. Mai exact, vedeta și-a deschis un site unde comercializează cozonacii relizați după rețeta sa proprie. Ea a pregătit 6 sortimente pentru doritori.

„Abia aștept să încep să fac cozonaci pe bandă rulantă. Să știți că și voi veți putea comanda cozonacii mei. Puteți deja să faceți comenzi pentru că site-ul este deja gata și puteți să vă alegeți perioada în care să primiți cozonac. Momentan venim doar cu aceste 6 categorii: cozonac cu ciocolată și cu cremă gianduia și nuci. Avem aceeași variantă și pe babka. Avem cozonac cu fistic și babka cu fistic. Mai avem o variantă care mie mi se pare câștigătoare. Este cozonacul cu piure de măr, cu nuci și cremă de caramel sărat. N-ați mâncat așa ceva! Avem și varianta de babka, și varianta de cozonac”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Pe site-ul Gabrielei Cristea, persoanele interesate pot comanda cozonacii realizați după rețeta unică a vedetei de televiziune.

„Cel mai exigent bucătar, Gabriela Cristea, se asigură că fiecare produs respectă rețeta sa, înainte de a ajunge la tine. Astfel, îți livram o fărâmă dulce, aproape de perfecțiune”, scrie pe site-ul cu cozonaci.

Pentru a intra în posesia ineditelor preparate, doritorii nu trebuie să se zgârcească la bani. În funcție de sortimentul ales, prețurile încep de la 85 de lei pentru cel cu mere, nucă și caramel sărat și ajung până la 140 de lei pentru cel cu fistic. Cantitatea unui cozonac este de 900 de grame.

095
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.