Știri

Horoscop chinezesc Marian Golea. Nu este o lună fericită pentru zodii, o singură zodie face bani. Cine are steaua 5 anuală

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Marian Golea. Zodia care o duce cel mai bine și are parte de bani Marian Golea a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare.

Horoscop chinezesc Marian Golea. Sunt deja câteva zile de când am intrat în luna de Iepure, care a început de pe data de 10 martie și care se va termina pe 8 aprilie. Astfel, Marian Golea a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare și care sunt avertizările pentru fiecare semn zodiacal chinezesc în parte.

„Cel mai important lucru este să nu intre în depresii, pot avea niște discuții care duc doar la depresii. Nu e o lună fericită pentru multe zodii. Sunt unele care o duc excelent, cum ar fi Oaia, dar sunt unii care nu sunt atât de fericiți, iar dacă nu se păzesc, este foarte dificil.”, a dezvăluit Marian Golea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Horoscop chinezesc Marian Golea Șobolan

O duc foarte bine, au 2 stele de prosperitate pot face câți bani vor, dar e cineva care le dă uneori câte o palmă și îi enervează la culme. Bani câți vor, dar nu asta contează. Luna e foarte urâtă, e pedeapsă.

Bivol
Bivolii au 2 stele de metal, atenție mare cum conduceți până pe 8 aprilie.

Horoscop chinezesc Marian Golea Tigru
Luna aceasta o să aibă depresie, o să fie ceva care pur și simplu îi bagă în depresie, fie că e vorba de activitatea de acasă, o nereușită în serviciu. Asta e boala lui, când se întâlnește Iepurele cu Tigrul are parte de prea mult lemn. În schimb, foarte mare creativitate, trebuie să scrie, să-i găsească un hobby, să facă ceva, să nu stea pe gânduri.

Iepure
Fiind luna lui, va avea multă putere. Vine steaua 2 a bolilor, dar poate fi mai mult o îmbolnăvire a relațiilor, poate să aibă gura mare, feriți-vă.

Horoscop chinezesc Marian Golea Dragon
Este cel mai nefericit, are o lună de conflicte, toată luna.

Șarpe
Nici el nu stă prea bine, are o lună de conflicte, la fel ca Dragonul.

Horoscop chinezesc Marian Golea Cal
Face bani, dar nu-l ajută foarte mult, pentru că are pământ și îi poate aduce îmbolnăvire.

Oaie
E pe primul loc, o duce cel mai bine. Au stele nemaipomenite de prosperitate, Iepurele le ajută, au parte de tot ce vor.

Horoscop chinezesc Marian Golea Maimuța
Din nefericire, are o pedeapsă din partea Iepurelui și cu toate că are aceste stele bune care-l ajută, nu o va duce deloc bine și trebui să se împace cu cei cu care lucrează.

Zodiac chinezesc săptămâna 18-24 martie 2024. Ajutor divin pentru Şobolan, veşti excelente pentru Iepure

Cocoș
Are steaua 5 anuală care-l omoară, iar Iepurele e dușmanul lui. Poate avea dintr-o dată ceva la stomac. Atenție mare la ce mănânci, luna asta e capitală. Nu o duc bine deloc.

Horoscop chinezesc Marian Golea Câine
Deși are un an bunicel, luna asta este ajutat de prietenul secret, de Iepure, dar nu încercați să cumpărați nimic, nu semnați hârtii, nu faceți lucruri nebunești.

Mistreț
Are ghinion luna aceasta.

0118
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.