Media

Antena 1 i-a ofertat pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu să se întoarcă la Chefi la cuțite. Ce sumă fabuloasă le-a oferit

BOMBĂ la Antena 1! Șefii își vor vedetele înapoi! Și ce vedete!! Totul s-ar fi declanșat după prima emisiune Chefi la Cuțite, din sezonul 13, a cărei cifre de audiență au fost chiar sub filmul Ninja Warriors, de pe PRO TV. Așa că s-a pus repede de o ședință, în care s-a ”aruncat” și bugetul pentru ”repatrierea” numelor grele care au părăsit trustul Intact.

Buget de cinci milioane de euro ar pune la bătaie Antena 1 pentru ca vedetele grele ale trustului care s-au ”tirat” să fie aduse înapoi! Și este vorba de Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, cei trei bucătari de la Chefi la Cuțite, Dan Negru, nimeni altul decât cel porelit Regele audiențelor, și Mihai Bendeac, fostul numărul unu de la iUmor.

Antena pune cinci milioane de euro la bătaie să-i ”repatrieze” vedetele

Cu uriașa sumă, Antena 1 ar acoperi și clauze de reziliere, și salariile celor pe care acum a pus ochii, dar pe care i-a avut în curtea ei. O sursă CANCAN.RO ne-a dezvăluit starea de spirit din cadrul postului de televiziune rival PRO TV-ului. ”Antena nu mai are un format de vârf, așa cum are PRO TV, că între posturile astea e marea bătălie. Au avut trei formate mari, Chefi la Cuțite, iUmor și Revelionul cu Dan Negru, dar s-au dus. Au rămas cu Neatza cu Răzvan și Dani, așa că e de înțeles să fie agitație acolo. Mai ales după eșecul cu bucătarii, cu sezonul 13”, a spus sursa.

Care a adăugat că ”sunt costuri mari să-i aduci pe ăstia, pe Dan Negru, de exemplu, care e bine prins la Kanal D, sunt bani de publicitate care au intrat, nu-i chiar așa de simplu, financiar vorbesc. Sunt multe aspecte.”

Cum au plecat vedetele pe care Antena le vrea înapoi

Primul care a părăsit Antena, fără tam-tam, însă, a fost Dan Negru (Vezi AICI detaliile), în urmă cu aproape doi ani. Atunci, prezentatorul a îmbrățișat o altă nișă, pe aceea de cultură generală. A semnat cu Kanal D, unde realizează emisiunile ”Jocul cuvintelor”, Tu urmezi” și ”The Floor”.

Mihai Bendeac părăsea și el Antena, cu scandal însă, după un conflict mai vechi, care a izbucnit, la un moment dat. Antena Group l-a dat pe actor în judecată.

Ultimii care au părăsit corabia, tot cu scandal, unul imens chiar, au fost Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cei trei nu au mai vrut să intre la filmările noului sezon și au demisionat. Au fost dați și ei în judecată

095
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.