Media

Vero Căliman, ”Fetița Zurli” s-a hotărât să spună ce s-a întâmplat, de fapt. ”M-a rănit profund”

Vero Căliman, cunoscută ca ”Fetița Zurli”, a transmis în mediul online un mesaj important în care vorbește despre încercarea de a-și regăsi încrederea în sine și nu numai. Vezi mai jos toate detaliile.

Vero Căliman, cunoscută ca ”Fetița Zurli”, a transmis în mediul online un mesaj important în care vorbește despre încercarea de a-și regăsi încrederea în sine și nu numai. Vezi mai jos toate detaliile.

Vero Căliman, în vârstă de 36 de ani, cunoscută ca ”Fetița Zurli”, personajul care încânta inimile celor mici, a transmis în mediul online un mesaj emoționant.

Aceasta vorbește despre momentele în care a simțit frica de respingere, dar și despre încercarea de a-și regăsi încrederea în sine.

Mesajul vine la doar câteva săptămâni după ce actrița a decis să plece din “Gașca Zurli”.

După ce a părăsit celebra gașcă, Vero speră la un viitor mai bun, în care să își regăsească încrederea în sine și să le demonstreze oamenilor cine este ea cu adevărat.

„Mi s-a spus că lumea nu este interesată de Vero Căliman. Și m-a rănit profund. De ce? Pentru că, în adâncul meu, fetița s-a simțit întotdeauna nedorită. Și atunci, am trăit în frică. Dacă nu voi mai fi fetița care până la urmă și-a câștigat locul, cine voi fi eu?

Faptul că ea a reușit să obțină atenție a fost, pentru o perioadă de timp, o alinare și o amorțire, o dorință continuă de a rămâne și de a deveni din ce în ce mai iubită. Și a fost minunat.

Acum, o iau de la capăt, dar cu o altă atitudine. Nu nevoia de acceptare a celorlalți mă trage să demonstrez că merit să exist, ci dorința de a mă convinge pe mine. Ok, nu toată lumea este interesată sau are nevoie de mine”, a transmis actrița pe Facebook.

”În fiecare zi mă reeduc”

Acum, tânăra actriță trece printr-o perioadă delicată, însă, după spusele ei, încearcă să se regăsească și să se liniștească.

„Dar am o familie și un grup de prieteni care mă iubesc până la lună și înapoi, iar eu nu știu cum să mă bucur de asta, pentru că nu știu cum să mă conving că merit. Știu că există mulți alții care trec prin asta.

Care, aparent, au tot. Dar care nu se au pe ei. Care pleacă în vacanțe exotice, dar nu pot fugi de gândurile de insuficiență.

Care au succese profesionale răsunătoare, dar care ajung acasă la un cămin gol și rece, pentru că nu se pot opri din muncă cu gândul că își vor pierde identitatea. Ceva sigur e de făcut, încerc în fiecare zi să mă reeduc, să găsesc o cale spre o pace activă.

Voi reuși! Da știu, mi s-a mai spus și că sunt prea profundă sau că gândesc prea mult”, a mai spus Vero Căliman.

Pentru cei ce nu știu, Vero Căliman nu a fost singura care a părăsit Gașca Zurlii la începutul lunii martie. Și alți doi colegi au ales să facă același lucru, este vorba despre Răzvan Marina, cunoscut ca „Truli”, dar și Ionuț Varodi, ”Bucătărașul Lulu”.

Cei trei au renunțat la a mai face parte din proiectul Mirelei Retegan.

091
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.