Media

Gabriela Spanic este de nerecunoscut! Cum arată astăzi actrița care a făcut furori cu rolul ei din telenovela Uzurpatoarea

Gabriela Spanic făcea furori prin anii 90′, iar majoritatea bărbaților se îndrăgosteau de ea doar dacă o vedeau pe stradă. Cu trecerea anilor, actrița a ajuns să fie de nerecunoscut. Totuși, nu anii au schimbat înfățișarea acesteia, ci operațiile estetice.

Gabriela Spanic făcea furori prin anii 90, iar majoritatea bărbaților se îndrăgosteau de ea dacă o vedeau pe stradă. Cu trecerea anilor, actrița a ajuns să fie de nerecunoscut. Totuși, nu anii au schimbat înfățișarea acesteia, ci operațiile estetice.

În urmă cu mulți ani, actrița făcea furori, mai ales în telenovelele în care a jucat.

Gabriela Spanic s-a bucurat de mult succes și de multe aplauze din partea fanilor săi de pretutindeni, însă, în prezent, puțini o mai recunosc pe actrița din Venezuela.

Actrița și-a pierdut din trăsăturile care au consacrat-o, după cum se poate observa și din fotografiile acesteia de pe Instagram.

Intervențiile estetice o fac, în prezent, greu de recunoscut.

De-a lungul timpului, Gabriela Spanic a cucerit publicul din toate colțurile lumii atât cu rolurile interpretate în telenovele, cât și înfățișarea sa, care era una superbă.

Chiar dacă anii au trecut, vedeta este încă într-o formă fizică foarte bună.

Actrița are un trup tonifiat și o siluetă cât se poate de armonioasă, însă chipul ei nu mai este la fel.

Deși toate aceste intervenții estetice i-au șters ani buni de pe față, Gabriela Spanic nu mai seamănă deloc cu ea.

Operațiile estetice și-au spus cuvântul

Botoxul și acidul hialuronic i-au transformat chipul într-unul lipsit de expresie. Pentru că și-a mărit buzele, pomeții, sânii și posteriorul, însă fanii au fost de părere că parcă se uită la o altă persoană.

„Nu mai ești tu”, a scris un fan în secțiunea de comentarii a unei poze de pe contul de Instagram al actriței.

„Păcat, te-ai schimbat prea mult”, a mai scris cineva.

Pentru cei ce nu știu, Gabriela Spanic nu a avut o viață ușoară, pentru că bărbatul de care s-a îndrăgostit nebunește și căruia i-a dăruit un copil nu a vrut să rămână lângă ea.

Mai mult decât atât, respectivul nu a vrut să își recunoască băiețelul.

Ulterior, celebra actriță a trecut printr-o altă cumpănă.

Fosta asistentă a Gabrielei Spanic a vrut să îi ucidă atât de actriță, cât și pe fiul ei, punându-le periodic otravă în mâncare.

Băiețelul, care avea doar doi ani la vremea respectivă, a fost grav bolnav, însă a reușit să supraviețuiască, însă din păcate, a rămas cu sechele.

0187
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.