Știri

S-a aflat adevărul. Sunt sau nu bani în iepurasii de ciocolată de la LIDL?

Sărbătoarea Paștelui este foarte aproape, iar magazinele au pregătit deja gama de produse cu specific. Zilele trecute au apărut pe internet zvonuri care afirma că în iepurașii de la LILD clientii pot gasi bani.

La scurt timp dupa ce videoclipul postat de un utilizator al unei rețele de socializare a devenit viral s-a aflat si adevărul.

Altfel clientii LIDL care cumpără iepurasii de ciocolata din magazine sunt informati ca in interiorul acestora nu se regăsesc sume de bani si ce interiorul figurinelor de cicolată este gol.

De asemenea clienții sunt informați că nu a existat nici o campanie oficială pe această temă a magazinului și îndeamnă clienții să verifice informațiile oficiale de pe canalele de comunicare ale companiei.

De unde provin roșiile și castraveții de la Lidl. Dispar imediat de la raft, iar surpriza e uriașă pentru români

În piața Lidl românii găsesc o varietate de legume, printre care și roșiile și castraveții, dar puțini sunt cei care știu de unde provin acestea, de fapt. Retailerul german se numără printre supermarketurile cele mai frecventate de români și mulți aleg să cumpere legume și fructe de aici, mai ales că arată mereu bine și sunt amplasate chiar la intrare.

Deși multe persoane preferă să cumpere de aici, în detrimentul piețelor, puțini sunt atenți la țara de proveniență a legumelor. Românii vor avea o surpriză când vor afla de unde sunt aduse.

Lidl a susținut întotdeauna producătorii locali. Așa se facă că, legumele din supermarket sunt românești și provin de la agriculorii autohtoni. Supermarketul alege să prioritizeze produsele locale, astfel că a încheiat parteneriate cu 150 de producători locali.

Lidl se implică activ atât în procesul de supraveghere a producției, cât și în cel de transport și depozitare. Astfel, se asigură că pe mesele românilor ajung doar legume de calitate care nu prezintă vreun pericol. În piața Lidl sunt aduse diverse fructe și legume de la producători locali, în funcție de anotimp.

Cele mai populare legume sunt roșiile și castraveții. Roșiile de Buzău fac parte din oferta Lidl din anul 2016. Roșiile de la Lidl sunt furnizate de USPEH Fruct care le cultivă pe un câmp deschis în Dâmbovița. Pe lângă cele 800 de hectare deținute în localitatea Sălcioara, USPEH Fruct mai deține și 50 de hectare de sere în localitatea Băleni-Sârbi.

0166
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.