Media

Adevăratul motiv pentru care Larisa Popa și-a dat demisia de la Taverna Racilor: ”Ruptura s-a produs când…”

Larisa Popa a făcut noi declarații despre plecarea de la Taverna Racilor. Fosta manageră a restaurantului cu specific pescăresc și-a făcut curaj și a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a întrerupt colaborarea cu Paul Nicolau alias Pescobar.

În data de 15 martie, Larisa Popa a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că și-a dat demisia de la Taverna Racilor. Zvonurile conform cărora tânăra a întrerupt colaborarea cu Pescobar au apărut încă de la finalul anului 2023, însă nu trecuseră decât 3 săptămâni de la plecarea ei în momentul în care a făcut totul public. Până acum, Paul Nicolau s-a mișcat foarte repede și a găsit deja o înlocuitoare. El nu a oferit detalii despre ce s-a întâmplat, însă fosta sa angajată a dezvăluit adevărul.

De ce a plecat Larisa Popa de la Taverna Racilor, restaurantul lui Pescobar

Larisa Popa a vorbit despre plecarea ei de la Taverna Racilor. Tânăra a explicat că și-a dat demisia din cauza programului foarte încărcat. Ea a mărturisit că ajunsese să fie foarte epuizată, iar în ultimii ani nu a avut deloc viață personală. S-a concentrat doar pe afacerea lui Pescobar. Totuși, fosta manageră a precizat că ține în continuare legătura atât cu Paul Nicolau, cât și cu familia acestuia.

„Eu am avut idei de a pleca (n.red. de la Pescobar), în momentul în care mă simțeam foarte epuizată, adică simțeam că am clacat, simțeam că nu mai aveam timp pentru mine deloc.

În ultimii aproape doi ani, nu am avut viață personală, dar nu condamn pe nimeni, a fost alegerea mea de a mă focusa doar pe muncă, doar ca să-mi ating anumite obiective pe care mi le doream, o mașină, urmează și un apartament.

Ruptura s-a produs dintr-o dată, eu în continuare țin legătura cu Pescobar și cu mama lui, cu sora lui la fel. Acum, în momentul de față, oamenii din online află că nu mai lucrez, dar apropiații și colegii știu deja. Toată lumea a fost în șoc.

Nimeni n-ar fi crezut vreodată că eu nu o să mai lucrez la Taverna Racilor. Momentan, chiar vreau să fiu eu cu mine. Cumva simt, că eu chiar pot mai mult. Adică, jobul ăsta nu a fot un singur job, jobul ăsta a fost un cumul.”, a declarat Larisa în podcastul Tare de tot cu Viorel Grigoriu.

0154
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.