Media

Diagnostic crunt pentru îndrăgita cântăreață de muzică populară a aflat că are cancer când ea credea că este însărcinată

Cântăreața de muzică populară a trecut prin momente greu digerabile! Este iubită de mulți români, apare cu zâmbetul pe buze pe scenă, în fața oamenilor, și îi încântă cu piesele sale. Totuși, puțini sunt cei care știu prin ce momente de cumpănă a trecut, atunci când a mers la un control să vadă dacă este însărcinată. A aflat că are cancer! Vezi mai jos, în articol, dezvăluirile cutremurătoare ale artistei!

A dorit să meargă la control pentru a descoperi dacă este însărcinată, însă a aflat că, de fapt, se confruntă cu o boală necruțătoare. Cântăreața de muzică populară a trecut prin momente de cumpănă atunci, ajungând direct pe masa de operație pentru a fi operată de cancer de col uterin.

Geta State este artista care s-a confruntat cu o asemenea problemă în anul 2010. La momentul acela, îndrăgita cântăreață de muzică populară a mers să își facă o analiză ginecologică de rutină, însă a descoperit faptul că suferea de o formă de cancer. Medicii i-au extirpat o parte din colul uterin.

Cântăreața de muzică populară a avut un șoc: „Am zis că nu-i adevărat”

Din dorința de a afla motivul pentru care nu putea să rămână gravidă, Geta State a mers la doctor. Atunci, însă, în urma controlului a aflat un verdict crunt. Boala se afla într-o fază incipientă. Invitată în cadrul podcastului „Invitați Charismatici”, moderat de Mihai Cimpoiașu și Claudiu Hartac, cântăreața de muzică populară și-a deschis sufletul și a vorbit despre clipele teribile pe care le-a trăit.

„În decembrie, 2009, am mers să-mi fac niște investigații la insistențele mamei mele spunându-mi că la noi în familie nicio femeie nu a fost stearpă și eu de ce să nu fac copii. Am mers la un cabinet particular, am făcut consult și toate analizele propuse de doctor. Când m-am dus să iau rezultatele analizelor, doamna de la recepție se uita la mine ca și cum mă vedea deja moartă.

Se fâstâcea că nu găsește analizele, dar atitudinea ei spunea tot, mi-a zis să aștept să vină domnul doctor. Când am intrat în cabinet, doctorul mi-a zis că este o problemă… și îl întreb, ce poate să fie, cancer? Mi-a spus că da. S-a așternut liniștea… am zis că nu-i adevărat”, a povestit Geta State.

S-a trezit în timpul anesteziei

Apoi, după ce a avut discuția respectivă cu doctorul, în cabinet, a repetat analizele timp de cinci luni. Își dorea ca totul să nu fie adevărat. A apelat și la specialiști în Italia, cu speranța că verdictul inițial este unul fals. Dar medicii italieni au confirmat și ei faptul că suferea de cancer de col uterin. Problemele nu s-au terminat atunci, căci artista a mai avut parte de o situație neplăcută în timpul intervenției. Atunci, s-a trezit din anestezie. Apoi, după operație, a avut dureri de cap.

„M-am trezit în timpul operației. Probabil, pe undeva a fost o greșeală, anestezistul cred că a făcut o doză mai mică de anestezie, operația a durat mai mult decât preconizau… și m-am trezit. Auzeam un sunet, am zis au, au!, am mișcat capul în stânga… iar mișcarea asta a fost groaznică.

Aproape două săptămâni după operație am avut o durere de cap îngrozitoare, aveam senzația că aveam o greutate care mă apăsa fantastic. După ce m-am văitat, anestezistul mi-a mai făcut o doză, dar acum era prea mult. Problemele au apărut după operație cu acele dureri groaznice de cap”, a continuat să mărturisească cântăreața de muzică populară, conform Starpopular.ro.

Din fericire, Geta State nu s-a mai confruntat cu alte probleme, după intervenția suferită. La un an distanță, și-a cunoscut actualul partener de viață și, împreună, și-au construit o familie.

072
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.