Magazin

Cele 3 zodii protejate de Dumnezeu în săptămâna 25-31 martie. Au noroc la bani, dar și în dragoste

O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja ne aflăm în ultima parte a lunii martie, iar poate că fără să ne dăm seama, primăvara înaintează rapid. Iar la fel precum natura, unele zodii vor renaște în această perioadă! Mai ales trei semne zodiacale anume pot avea parte de o perioadă de vis, între 25 și 31 martie.

Deja ne apropiem de începutul unei noi săptămâni, iar pentru trei semne zodiacale anume, perioada dintre 25 și 31 martie poate fi una plină de noroc!

Acești nativi vor resimți din plin ocrotirea pe care le-o oferă astrele, iar atât la locul de muncă, cât și în viața amoroasă, vor avea parte de un noroc nesperat.

Zodiile care avea o perioadă plină de noroc între 25 și 31 martie

Nativii acestor semne zodiacale pot avea parte de câteva zile de vis în săptămâna care urmează!

Rac

Pentru nativii din această zodie, săptămâna următoare va fi una plină de surprize. Probleme vechi din viața lor se vor putea rezolva subit, iar racii vor răsufla ușurați pentru prima oară într-o perioadă îndelungată.

De asemenea, este foarte posibil ca aceștia să aibă noroc și la locul de muncă, iar în perioada care vine, racii se vor trezi cu mult mai mulți bani în buzunar, fie datorită unei măriri de salariu, ori printr-un câștig la Loto.

Pești

Pentru nativii din zodia Pești, săptămâna următoare poate fi una care le va schimba complet cursul vieții. Aceștia pot să întâlnească o persoană alături de care vor începe o relație, iar față de experiențele lor din trecut, de această dată, peștii vor face tot posibilul ca această relație să fie una îndelungată.

Pe lângă norocul din dragoste, peștii vor avea parte de o săptămână calmă, în care vor fi plini de optimism și voie bună.

Capricorn

De departe cea mai norocoasă zodie în săptămâna care urmează, nativii din Capricorn pot avea mult noroc la locul de muncă. Este posibil să primească o avansare la care visau de mult timp, iar noua lor poziție va veni și cu o creștere substanțială la salariu.

Capricornii vor fi concentrați complet asupra locului de muncă, iar ambiția lor va fi răsplătită din plin de către astre.

0129
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.