Știri

Meteorologii anunță că revin ninsorile în România. Prognoza meteo Accuweather pentru zilele următoare

Meteorologii de la Accuweather au actualizat prognoza meteo. Vremea se strică la începutul săptămânii viitoare.

Deși temperaturile vor crește în acest final de săptămână, fiind chiar mai mari decât cele normale pentru această perioadă din calendar, meteorologii au emis avertizări de ninsori și viscol pentru perioada care urmează.

La începutul săptămânii viitoare, vremea se strică din nou, în zonele montane fiind anunțate lapoviță și ninsoare.

Potrivit meteorologilor Accuweather, avertizarea de ninsori și viscol este valabilă pentru Predeal, luni, 25 martie 2024.

Sâmbătă, 23 martie, vremea se menține frumoasă și se va încălzi în majoritatea regiunilor.

Vântul se va intensifica la altitudini mari, cât și în vestul țării, iar maximele vor fi cuprinse între 11 și 19 grade Celsius.

Vor fi unele înnorări în vest, centru și nord, precum și la munte, unde, mai ales seara și noaptea, va ploua în Banat, Crișana, Maramureș și izolat în Transilvania și nordul Moldovei.

La munte, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zonele montane, în prima parte a intervalului și în sud-est, apoi în vest, nord-vest și centru.

Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 21 de grade Celsius. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață, au mai transmis meteorologii.

Cum va fi vremea în București

În Capitală, vremea rămâne frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat în București. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade Celsius, potrivit Accuweather.

0100
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.