Media

Ce etnie are chef Cătălin Scărlătescu. S-a mândrit mereu cu acest lucru

Cătălin Scărlătescu este în topul bucătarilor din România. El a fost mereu deschis cu fanii, povestind detalii din viața sa. Sunt, însă, și detalii mai puțin știute din familia lui. Iată ce etnie are chef-ul.

Cătălin Scărlătescu a fost mereu un om sincer și nu s-a sfiit să recunoască multe lucruri din familia sa. A răspuns clar și fără să se ascundă după deget. Cu toate astea, puțini știu ce etnie are bucătarul.

El este născut în Constanța. Așa cum bine știm, un procent însemnat al populației de aici este de origine machedoancă. Ei bine, vă vine să credeți sau nu, Cătălin Scărlătescu nu este machedon.

El nu are rude care să provină din acest popor, astfel că a recunoscut mereu că este român. Cătălin Scărlătescu s-a născut la malul mării, iar dragostea pentru bucătărie i-a fost întipărită de bunica sa, o gospodină desăvârșită.

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută.

La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi.”, mărturisea Cătălin Scărlătescu, potrivit Viva.

De asemenea, cheful spune că dorința de a ajunge bucătar a fost amplificată și de partea financiară a acestei meserii, Scărlătescu recunoscând că chefii au salarii extrem de frumușele.

”Am văzut că cheful bucătar era cel care avea cea mai tare maşină, cea mai frumoasă casă, cei mai bine îmbrăcaţi copii şi mi-am zis că asta vreau să fiu şi eu. Cu puţin înainte să am 17 ani am făcut cunoştinţă cu ce avea să însemne un job în bucătărie. Dar primii 2-3 ani au fost departe de gătit, la vremea aceea, dacă îmi daţi voie, era altul. Erai obligat să treci prin toate departamentele din subsolul bucătăriei (manipulare marfă, curăţenie, curăţat legume etc.)”, a spus acesta.

Antena 1, al patrulea proces deschis împotriva chefilor Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu

Acţiunile în instanţă au venit după ce în ultimele săptămâni, doi dintre chefi, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, au făcut declaraţii dure la adresa Antenei Group. Dumitrescu a spus încă de acum trei săptămâni că se aşteaptă să fie din nou dat în judecată de Antena Group pentru că a vorbit public despre colaborarea cu ei, scrie paginademedia.ro.

„Nu ştiu cât o să mă coste chestia asta, poate încă un proces, dar cine ştie, că libertatea de exprimare se pare că e doar de o anumită tabără, nu o avem toţi. Şi în orice caz nu o avem toţi egală”, spunea atunci Dumitrescu.

0169
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.