Magazin

Reacția total neașteptată a lui Meghan Markle și a Prințului Harry când au aflat de starea de sănătate a prințesei Kate

Recent, Kate Middleton, cunoscută acum ca Prințesa de Wales, a dezvăluit într-un videoclip preînregistrat difuzat de BBC vineri, că a fost diagnosticată cu o formă de cancer, vestea reprezentând un „șoc imens” pentru ea și familia sa. Urmarea imediată a fost un val de mesaje de încurajare venite din partea celebrităților, a nobilimii, dar și a oamenilor obișnuiți. Printre cei care au împărtășit gânduri bune s-au numărat și Prințul Harry și Meghan Markle.

Cuplul, care și-a reziliat rolurile de membri activi ai familiei regale în 2020, trăiește acum în California. „Ne dorim sănătate și vindecare pentru Kate și familia ei și sperăm că vor reuși să facă acest lucru în privat și în pace”, au declarat Sussex într-un comunicat pentru Vanity Fair.

În videoclipul care a servit drept anunț al stării de sănătate a Prințesei de Wales, Kate, în vârstă de 42 de ani, a spus că ultimele luni au fost „incredibil de grele pentru întreaga noastră familie”. Speculațiile au crescut în ultimele săptămâni cu privire la locul în care s-ar afla și care ar fi starea sa de sănătate după ce Palatul Kensington a emis în ianuarie 2024 o declarație privind „operația abdominală planificată” a lui Kate și lunga perioadă de recuperare de care ar avea nevoie.

Regele Charles, socru al lui Kate, se află și el în tratament pentru o formă nedezvăluită de cancer. Și-a împărtășit diagnosticul în februarie. Harry a fost informat despre diagnosticul tatălui său înainte de orice anunțuri publice și s-a îndreptat imediat spre Marea Britanie pentru a-l vizita.

Deși Ducele de Sussex a călătorit din California în Regatul Unit în februarie, după anunțul diagnosticului de cancer al Regelui Charles, scurta sa ședere în Regatul Unit nu a inclus o întâlnire cu fratele său, Prințul William, sau cu cumnata sa, Prințesa Kate. O sursă regală a declarat atunci că „nu există planuri” ca frații să se întâlnească.

Această perioadă reprezintă fără îndoială o încercare grea pentru familia regală, subliniind din nou provocările și presiunile asociate vieții sub ochii publicului, dar și importanța suportului din partea familiei și a prietenilor în astfel de momente.

0168
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.