Știri

Zodia care va avea un aprilie de groază! Se desparte de partenerul de viaţă

Luna Nouă și Eclipsa de Soare din data de 8 aprilie 2024 își vor pune amprenta asupra mai multor nativi. De asemenea, conjuncția Jupiter – Uranus din Taur, este unul dintre cele mai importante evenimente astrologice din acest an. Totodată, în perioada 2-25 Mercur va retrograda, ceea ce înseamnă că, pentru anumiți nativi ai zodiacului, luna aprilie va fi de groază.

Fie că este vorba de bani, relații amoroase, energie sau orice altă resursă, luna aprilie vine cu schimbări radicale pentru o parte din nativii născuți sub semnul zodiacal Balanță. Luna Nouă și Eclipsa de Soare din data de 8 aprilie vor avea loc în casa a 7-a, unde va tranzita și Venus – planeta ta guvernatoare.

Și asta nu este tot. Mercur va retrograda – perioada 2025 aprilie – în casa relațiilor. Ce înseamnă asta? Există posibilitatea să reiei legătura cu foștii parteneri sau chiar să acționezi impulsiv în actuala relație. Se pot întâmpla multe lucruri în zona relațiilor amoroase, evenimente care te vor afecta în următoarea perioadă.

Nativii din zodia Balanță vor avea o cumpănă în luna aprilie

Totodată, este indicat să nu te aventurezi în noi relații sau activități romantice, cel puțin în luna aprilie. Mercur retrograd durează până pe 25 aprilie 2024. Chiar dacă vor exista ispite și dacă simți că ai încredere absolută în cel de lângă tine, la un moment dat, Mercur retrograd poate face ravagii și s-ar putea să se întâmple ceva rău. Nu căuta marea dragoste în această perioadă. Ai putea fi dezamăgit. Dacă ești deja căsătorit, în luna aprilie este momentul în care ar putea avea loc o ruptură definitivă.

Mercur retrograd îți va da posibilitatea să eliberezi anumite sentimente reprimate, îți vei schimba comportamentul față de cel care a cauzat inițial ruptura în cuplu. Totodată, acum este o ocazie minunată de a corecta anumite greșeli din trecut. În cazul în care ești decis să divorțezi de actualul partener, încearcă să aștepți până când Mercur retrograd va trece (25 aprilie) – motivele despărțirii se vor arăta mult mai clar. Pe lângă costul emoțional pe care îl implică o despărțire, un divorț te-ar putea costat destul de mult financiar.

0220
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.