Media

Cine sunt părinții Danei Budeanu. Tatăl ei a avut probleme cu legea, în urmă cu câțiva ani

Pe Dana Budeanu o cunoaște toată lumea, dar puțini sunt cei care îi știu familia. Cine sunt părinții creatoarei de modă.

Dana Budeanu este una dintre cele mai respectate vedete de la noi datorită sincerității de care a dat dovadă de fiecare dată. Pe ea o cunoaște o țară întreagă, însă puțini sunt cei care îi știu familia.

Pe părinții ei îi cheamă Adrian și Lucreția Guțilă și sunt doi oameni influenți în meseriile lor.

În urmă cu câțiva ani, tatăl ei a fost acuzat de un raport ONU că ar fi dat șpagă în Irak pentru petrol. Tatăl Adrian Guțilă a fost asociat într-o firmă, în care numele său apare într-un raport de dare de mită. În același raport apar mai multe companii de energie la nivel global, scrie b1tv.ro.

De cealaltă parte, mama ei este arhitectă. Sunt foarte rare pozele cu ei.

La un moment dat se zvonea că Dana Budeanu nu se înțelege foarte bine cu mama ei și că cele două preferă să se evite. Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, în urmă cu mai mult timp, Dana Budeanu pare să infirme bârfele, având doar cuvinte de laudă la adresa celor care i-au dat viață.

„Mama mea când avea doar 5 ani… și azi îmi doresc doar să reușesc să fiu ca ea în fiecare zi…mama mea este un înger pe pământ. Provin dintr-o familie ai cărei părinți au fost discriminați EXTREM, pentru ca aveau «dosar prost»… am crescut superb, în iubire infinită și necondiționată, cu o mamă și un tată plini de povești de viață fantastice și tăceri la fel… m-au crescut niște părinți care au tăcut cândva, ca astăzi eu să pot vorbi cât vreau… m-au crescut niște oameni superbi, unici prin cât amar au dus în spate și-n suflet, fără să ne arate nouă, copiilor, nimic… și așa am făcut și eu cu fetițele mele, carora nu m-am plâns o dată şi cărora le-am spus că totul este numai fericire şi iubire şi univers infinit… că aşa mi-au spus mie bunu şi buni, care-s pentru mine şi pentru ele nişte SFINŢI…

Am crescut cu poveşti superbe despre evrei, despre români, despre unguri, despre ţigani, despre ţărani, despre comunişti, despre liberali, despre securişti, despre miliţieni, despre bătrâni în egală măsură şi mereu intercalate şi cumva continuându-se una pe alta… am crescut într-un echilibru despre viaţa, despre lume, despre oameni… am crescut atât de frumos, încât nimeni nu-mi poate fura sufletul vreodată…”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

062
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.