Magazin

Un bloc cu 10 etaje a luat foc. Zeci de persoane au fost evacuate. Sunt și răniți

UPDATE ora 16:07 – Incendiul a fost lichidat în jurul orei 14:50, a transmis ISU.

UPDATE 1 Potrivit informațiilor ISU, 20 de persoane s-au autoevacuat, iar 10 persoane au fost evacuate de către echipele de intervenție. 10 persoane asistate medical la fața locului, iar 5 persoane au fost transportate la spital.

Știrea inițială

Pompierii bucureșteni intervin în acest moment pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament dintr-un bloc situaț pe Șoseaua Pantelimon, Sectorul 2.

„Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, la un apartament de la etajul 6. Casa scării este inundată cu fum, se lucrează la evacuarea locatarilor. Până în acest moment au fost evacuate 20 de persoane, 3 persoane sunt asistate medical la fața locului. Incendiul este localizat, se lucrează la lichidarea acestuia”, a transmis ISU București.

Cinci oameni au ajuns la spital în urma unui incendiu la un bloc din sectorul 2 al Capitalei.

Zeci de locatari ai imobilului situat pe Șoseaua Pantelimon au fost evacuați.

Incendiul a izbucnit la etajul șase al blocului, iar persoanele transportate la spital s-au simțit rău din cauza fumului care a inundat casa scării – a spus la Europa FM, Ana Covașniuc, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Iflov.

Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă și degajări mari de fum, casa scării a fost inundată de fum. S-a procedat la evacuarea locatarilor, astfel: 20 de persoane s-au autoevacuat, 10 persoane au fost evacuate de către echipele de intervenție, 10 persoane, asistate medical la fața locului, 5 dintre acestea au fost transportate la spital. Au intervenit 5 autospeciale de stingere, două autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, detașamentul special de salvatori și 4 ambulanțe SMURD”, a spus Ana Covașniuc.

0168
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.