Media

Prima reacție a Prințului William după ce soția sa, Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer. Ce mesaj a trimis publicului

Vestea că Prințesa de Wales se confruntă cu probleme grave de sănătate a șocat întreaga lume. După ce a făcut anunțul cu privire la boala cu care se confruntă, a apărut și o primă reacție a moștenitorului britanic. Prințul William este copleșit de numărul mare de mesaje de susținere pe care le-a primit în această perioadă dificilă.

Prințesa Kate se confruntă cu probleme de sănătate, iar anunțul a fost făcut în urmă cu câteva zile. În urmă cu două luni, Palatul Kensington a anunțat că soția Prințului William trece printr-o intervenție chirurgicală la nivelul abdomenului, apoi a avut nevoie de recuperare. Moștenitorul tronului a făcut o declarație publică cu privire la cele întâmplate și a mulțumit tuturor susținătorilor lor.

Ce mesaj a transmis Prințul William

Prințul și Prințesa de Wales au fost emoționați de numeroasele mesaje de susținere pe care le-au primit, după ce a fost anunțat diagnosticul de care suferă Kate Middleton.

Fosta actriță, în vârstă de 42 de ani, a dispărut din spațiul public timp de două luni, lucru ce a creat o mulțime de supoziții false, venite din partea fanilor. În urmă cu câteva zile, a publicat un videoclip în care explică cele întâmplate și a dat vestea groaznică ce a îngrijorat întreaga populație.

A început un tratament preventiv de chimioterapie pentru a lupta împotriva bolii descoperite. Kate Middleton nu a oferit mai multe detalii cu privire la tipul de cancer cu care se confruntă. Alături de soțul ei, a fost extrem de emoționată cu privire la miile de mesaje de susținere pe care le-au primit în această perioadă dificilă.

”Prinţul şi prinţesa sunt ambii extrem de impresionaţi de mesajele binevoitoare din partea oamenilor din Regatul Unit, Commonwealth şi din lumea întreagă drept răspuns la mesajul Alteţii Sale Regale. Sunt extrem de impresionaţi de căldura şi susţinerea publicului şi sunt recunoscători pentru înţelegerea cu care a fost primită dorinţa lor privind confidenţialitatea în această perioadă”, a spus purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington într-un comunicat.

Cum a anunțat Kate Middleton că are cancer

Kate Middleton a dispărut din spațiul public și a ridicat mai multe semne de întrebare pentru cei din jur. Prințesa a povestit despre probleme prin care a trecut, anunțând că a fost diagnosticată cu o formă de cancer. În urmă cu două luni a fost operată la stomac, având mai multe probleme.

Pe rețelele de socializare, soția Prințului William a spus cu ce se confruntă, publicând un videoclip, adăugând cât de greu i-a fost să se recupereze pentru a-și putea începe tratamentul.

„Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii. După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine”, spune Kate Middleton.

075
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.