Știri

Ce fel de cancer are Kate Middleton- Dezvaluirile unui medic chirurg: ” S-a intamplat probabil asta…”

Stirea despre cancerul lui Kate Middleton a socat lumea – iar Printesa de Wales a spus ca stirea a fost “un soc imens” si pentru ea si pentru Printul William.

Intr-un videoclip lansat pe 22 martie, Middleton a spus ca inca se recupereaza dupa “o interventie chirurgicala abdominala majora” la care a fost supusa in ianuarie, dar ca cancerul a fost detectat dupa procedura.

“Echipa mea medicala mi-a recomandat, prin urmare, sa urmez un tratament de chimioterapie preventiva, si acum sunt in stadiile incipiente ale acestui tratament”, a spus ea.

“In acest moment, ma gandesc si la toti cei ale caror vieti au fost afectate de cancer”, a adaugat Middleton. “Pentru toti cei care se confrunta cu aceasta boala, in orice forma, va rog sa nu pierdeti credinta sau speranta. Nu sunteti singuri.”

In ianuarie, Palatul Kensington a anuntat ca Middleton a suferit o interventie chirurgicala abdominala planificata si nu va mai face aparitii publice pana dupa Paste.

Iata ce stim pana acum despre lupta impotriva cancerului a Printesei si despre ce tip de cancer are Kate Middleton.

Ce tip de cancer are Kate Middleton?
Pana acum, nici Middleton, nici Palatul Kensington nu au dezvaluit tipul specific de cancer cu care a fost diagnosticata Middleton.

O sursa a declarat pentru Us Weekly ca William si Middleton au aflat ca ea are cancer la sfarsitul lunii februarie, in ziua in care William a anulat brusc participarea la serviciul memorial al nasului sau.

“Vroiau sa astepte sa spuna lumii stirea pana cand copiii lor erau in vacanta de Paste pentru a avea timp sa proceseze stirea inainte ca intreaga lume sa vorbeasca despre asta”, a spus o sursa. “Nu dezvaluie ce tip de cancer este.”

Cancer uterin sau cancer ovarian?
Intr-un interviu acordat TMZ, Dr. George Crawford, un chirurg care nu a tratat-o pe Printesa Kate, a speculat ca Middleton ar putea avea unul dintre doua tipuri de cancer: cancer uterin sau cancer ovarian.

El a explicat ca adesea, cu cancerele sistemului reproductiv feminin, in special cancerul uterin si cancerul ovarian, pacientii pot fi supusi unei interventii chirurgicale pentru ceea ce initial se credea a fi chisturi sau fibroame.

Dr. Crawford a spus ca adesea medicii nu pot spune exact pacientilor ce sunt aceste mase pana cand nu au fost indepartate si examinate pentru teste suplimentare.

“Presupun ca s-a intamplat probabil asta – presupunand ca indepartau doar un chist sau indepartau uterul ei pentru ceva benign, [si] cand l-au trimis pentru evaluare, s-a intors [ca avand] cancer”, a spus Dr. Crawford. El a spus ca avand in vedere probabilitatea de a obtine un rezultat rapid al biopsiei, echipa sa de ingrijire ar fi putut schimba cursul interventiei chirurgicale in timp ce se intampla.

Dr. Crawford a remarcat ca Middleton probabil a avut nevoie de cel putin patru pana la sase saptamani de recuperare dupa interventia chirurgicala inainte ca chimioterapia preventiva sa poata incepe, deoarece inceperea chimioterapiei prea devreme ar putea fi prea mult pentru corpul si sistemul imunitar al unei persoane chiar si sanatoase.

0148
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.