Știri

Vlăduța Lupău a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Vlăduța Lupău a anunțat sâmbătă că va deveni mamă pentru a doua oară, iar pe scena de la Sala Palatului a anunțat și ce sex are bebelușul pe care îl poartă în pântece. Artista este însărcinată din nou și este în culmea fericirii.

Vlăduța Lupău și Adi Rus vor deveni părinți pentru a doua oară. Cântăreața a dezvăluit că este însărcinată chiar la concertul pe care l-a avut în weekend la Sala Palatului. A trecut deja de primul trimestru de sarcină și a aflat sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece.

Fanii au aflat că Vlăduța Lupău și Adi Rus vor deveni părinții unui băiețel, iar Iair va avea un frate mai mic. „Ca să nu mai fiți curioși oare ce îi, oare ce nu îi! Ce are mami în burtică, fetiță sau băiat?”, a spus Vlăduța Lupău pe scenă.

În timp ce fiul artistei, Iair, a răspuns: „Băiat!” Artista a continuat: „Să știți că atunci când am aflat această mare minune din viața noastră, l-am întrebat pe el așa, să vedem… oricât îi ziceam… fetiță, nici noi nu știam, dar el băiat, băiat, fără să-i zică nimeni și cred că a fost singurul care a avut dreptate. O să fiu mamă de băiat! Și cei care aveți fete, o să fiu soacră mare, da?”

„O ființă mică… o să mă strige «mămică». O altă minune Dumnezeu a pus în pântecul meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață! În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer «Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cât mai curând ca să crească împreună cu Iair» și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!

Așadar, minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm, iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți.

Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! Te iubesc minune, cu drag mami!”, a scris artista pe contul personal de Instagram.

078
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.